A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2 db Y elágazás 33346 - Brio favonat kiegészítő

Ár:
3.790 Ft
Cikkszám: 6158
Gyártó: Brio
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 38
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.

Jobbra menjünk, vagy balra? Y elágazás a vonatjáték gazdagítására! Ettől válik igazán élethűvé a vonatpályád! Szerezd be gyorsan a vonatpályádhoz ezt a két izgalmas darabot! Te döntöd el szerelvényeid jobbra vagy balra menjenek, kinek merre van útja.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mozdonyaid, vagonjaid egyszerűen a másik vágányra terelheted. A termék bármely más BRIO sínnel, ill. út szettel összekapcsolható.A sínek mérete: 144 mm. 3 éves kortól ajánlott játék. Így még izgalmasabbá válnak a BRIO vonat útjai!
Gyártó Brio
Jelleg vonatos szerepjáték
Fejleszti kreativitást, motorikus készségeket, együttműködést, fantáziát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „2 db Y elágazás 33346 - Brio favonat kiegészítő” terméknévvel listázott építőjáték adatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: vonatos játékok, gyermekjátékok, játék vonat, fa építő játékok, építő játékok, játék vonatok, konstruáló játék, képességfejlesztő játék, játékvonat, vasúti építőjáték, építős játékok, konstrukciós játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: vasúti játékok, építő játék, konstrukciós játék, vasúti építőjátékok, fa építő játék, képességfejlesztő játékok, játék, építőjátékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti építőjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és az „Intézményeknek > Fajáték” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A vonatos játék címkére kattintva példának okáért több mint 134 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.