A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Pályázatfigyelő

Gyerekesély programok infrastrukturális háttere -
A gyermekeket sújtó nélkülözés újratermelődésének megakadályozása és a gyermekek esélyeinek növelésére irányuló helyi projektek megvalósítása / EFOP-2.1.2-16

Magyarország Kormányának felhívása család- és gyermekjóléti központot fenntartó helyi önkormányzatok, helyi önkormányzatok társulásai, helyi nemzetiségi önkormányzatok, egyházi, civil és nonprofit szervezetek számára, a gyermekeket sújtó nélkülözés újratermelődésének megakadályozására és a gyermekek esélyeinek növelésére irányuló projektekhez kapcsolódó infrastrukturális háttér önállóan vagy konzorciumban történő megvalósítása érdekében. 
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a gyermekszegénység visszaszorítását, megelőzését és a szegény családban élő gyermekek, továbbá a tartós rászorultságban élők számának csökkentését. Ehhez a leszakadó területeken a helyi igények figyelembe vételével kidolgozott, a legkorábbi életkortól induló, a szülők bevonásával történő beavatkozásokra, valamint a szakemberek hosszú távú jelenlétére, mindezek infrastrukturális háttereként pedig megfelelő közösségi tér kialakítására, gyerek- és családbarát berendezésekre, sport-, szabadidő- és fejlesztő eszközökre van szükség.

A pályázat beadási határideje: 2018.november 30.
Pályázati részleteiről bővebben>>

   

Eszközlistánkban olyan játékokat és eszközöket rendszereztünk, amelyek segítséget nyújthat a pályázati anyag leadásakor, valamint segítséget jelenthet a megvalósítás/beszerzés szakaszában lévő intézmények részére.

Megrendelés ikonra kattintva segítséget szeretnénk nyújtani a pályázati költség kalkulációjához.


 

"Mesehősök növényei" 
rajzpályázat 3-10 éves gyerekek, óvodás csoportok és osztályközösségek (1-5 osztály) részére

Rajzoljátok, vagy bármilyen más technikával mutassátok be, kedvenc mesehősötöket és a hozzá köthető növényeket. (Például: Bogyó és Babóca napraforgója, Harry Potter és a mágikus növények, Kis herceg és a rózsa, az akácfa melyre Nemecsek, Boka és Csónakos elbújt a Füvészkertben a vörösingesek elől...) Használjatok minél érdekesebb, innovatívabb technikát, a lényeg, hogy növények is szerepeljenek az alkotáson.
A nyerteseket szakmai zsűri választja ki. 
A nyertesek száma: 1 osztály, 1 óvodás csoport és 1 egyéni jelentkező (3-10 éves)
A nyertes csoportok, a Szamóca Kiskertész Tanoda irányításával egy gyakorlati kertészkedős foglalkozáson vesznek részt a FŰFA Tankertben
A pályázat beadásának határideje: 2018. március 30.

A pályázat részleteiről - bővebben! >>
 


 

Verspályázat
A szávaszentdemeteri "Sirmiumart" Művelődési Központ a fiatal költők
VIII. KÉPZELET ÉS ÁLMOK

című, nemzetközi fesztiválja alkalmával VERSPÁLYÁZATOT hirdet, általános- és középiskolás tanulók számára. A pályázat nincs témához kötve, és a fiatal költőknek abszolút szabadságot biztosít érzelmeik, hangulataik, gondolataik kifejezésére.

A legsikeresebb, I-VIII. osztályos szerzők oklevélben és könyvcsomagban részesülnek, a legjobb középiskolás szerző ajándékutazást nyer. A Fesztivál versantológiájában megjelentetjük a legsikeresebb költeményeket...

Beadási határidő: 2018. március 5-ig

A pályázat részleteiről - bővebben!>>


 

Pályázati Felhívás nyelvtanárok részére 
a Matheidesz Mária Minőségi Díj elnyerésére 
2018.

Az alapítóról elnevezett MMM Díjat Matheidesz Mária hozta létre a nyelvtanulás elősegítése céljából. A Díj - amelyre évente egy alkalommal lehet pályázni - oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. A Díjat két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő háromtagú szakmai kuratórium az idegen nyelvet oktató tanárok, illetve nyelvtanuló diákok számára. A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, valamint a két kategóriában kiosztandó díjak számáról. A Díj átadására 2018. április 7.-én, a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett éves nyelvtanári konferencia keretében kerül sor. 
Pályázhatnak: A magyar közoktatásban, nyelviskolában vagy magántanárként oktató nyelvtanárok. 

A pályázat beküldésének határideje: 2018. március 6.
A pályázatról bővebben itt!>>

 Pályázati Felhívás nyelvtanulók részére 
a Matheidesz Mária Minőségi Díj elnyerésére 
2018.

Az alapítóról elnevezett MMM Díjat Matheidesz Mária hozta létre a nyelvtanulás elősegítése céljából. A Díj - amelyre évente egy alkalommal lehet pályázni - oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. A Díjat két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő háromtagú szakmai kuratórium az idegen nyelvet oktató tanárok, illetve nyelvtanuló diákok számára. A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, valamint a két kategóriában kiosztandó díjak számáról. A Díj átadására 2018. április 7-én, a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett éves nyelvtanári konferencia keretében kerül sor. 
Pályázatot nyújthatnak be: A magyar oktatási rendszerben 9-12. évfolyamon tanuló diákok. 

A pályázat beküldésének határideje: 2018. március 6.

A pályázat részleteiről bővebben!>>


 


"Tavaszi szél"
szépirodalmi, képzőművészeti pályázat és antológia
Nőnap, Március 15., Húsvét és a 2018. évi Tavasz alkalmából

Tavaszi és a tavaszi ünnepekre készülő szépirodalmi és képzőművészeti alkotások beküldése. Bármilyen tavaszi emlék, élmény, történet, tavaszi táj, újjászületés, megújulás. A nemzeti ünnep tiszteletére a szabadság, hazaszeretet, magyarság témakörében vagy az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történéseiből, emlékére született alkotások. Húsvétra a hitről, a reményről, a keresztény értékekről, Jézusról várunk műveket. A helyezett és sikeresen szerepelt alkotásokból egy antológiát állítunk össze 2018. április 14-re, az Irodalmi Rádió következő rendezvényére.
További cél az értékes versek, rövidprózák, hangjátékok, mesék, novellák méltó rangra emelése, a tehetséges alkotók támogatása. A sikeresen szereplő szerzők részére publikálási, bemutatkozási lehetőség, műveik hangzó anyaggá való feldolgozása, CD, elektronikus és nyomtatott formátumú kiadása, a hazai irodalom színesítése, gazdagítása, az irodalmi élet megmozgatása. 

Pályázók köre: bárki, aki magyar nyelven alkot, életkortól függetlenül

Határidő: A pályázatok és pályázati díjak beérkezésének határideje: 
Nőnap és a nemzeti ünnep esetében: 2018. március 1.
Húsvét és a tavaszról szóló alkotások esetében: 2018. március 15.

A pályázati felhívás és űrlap letölthető innen: >>


 

Pályázati felhívás
Törizz otthon pályázata tanároknak

Ki vehet részt a pályázaton?
Magyar általános- és középiskolai bármilyen szakos tanár, továbbá felsőoktatásban dolgozó oktató. Jelenlegi aktív munkaviszony nem feltétel, a szakmai gyakorlati tapasztalat előny.
A cikk beküldésekor írd meg, melyik intézményben és milyen szakos nevelő vagy (voltál korábban)! Ez az intézmény részesül majd az intézményi nyereményben.

Határidő: 2018. február 15

A pályázat részleteiről bővebben >>


 

Országos Mécs László Irodalmi Társaság
TAVASZI IRODALMI PÁLYÁZAT

A GYERMEKJÓLÉTI ALAPÍTVÁNY / ORSZÁGOS MÉCS LÁSZLÓ IRODALMI TÁRSASÁG és a PÁLFFY DÉNES NÉPFŐISKOLA AKADÉMIA közös felhívása 

Pályázatunk témája 
Szabadon választott. 
A pályázat célja: 
Ráirányítani a figyelmet a magyar irodalomra, a magyar nyelven írt alkotásokra. Új irodalmi művek írására ösztönzés. 
Tehetséggondozás, tehetségek felkutatása. Főhajtás MÉCS LÁSZLÓ emléke előtt.
A pályázat beadási határideje: 2018. május 25.
A pályázók köre: 14 éves korig 

A pályázati kiírás részleteiről bővebben>>


 

 

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>