A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Óvodák által leggyakrabban választott termékek

 

Szeretnénk segíteni a pedagógusoknak, hogy a több ezer féle játékot tartalmazó kínálatunkból gyorsabban, könnyebben tudjanak választani.  Ezért állítottuk össze ezt a listát, amelyet az óvodák leggyakrabban választanak, illetve a 2019/20. év újdonságaiból a legnagyobb sikernek örvendenek a pedagógusok körében.

Oktatási intézményeknek árainkból jelentős kedvezményeket biztosítunk, amennyiben az intézmény beregisztrált oldalunkra, (fontos, hogy kérjük adja meg adószámát és a kiegészítő adatoknál írja be, hogy intézményi vásárló) és ezt 24 órán belül jóváhagyjuk. Az ezt követő Belépések után már a kedvezményes árakat fogja látni. Belépés utáni kedvezményekről részletesebben itt olvashat.

Vállaljuk azon eszközök beszerzését is, amelyek weboldalunkon szereplő termékeink között esetleg jelen pillanatban nem szerepelnek. Ezekre egyedi árajánlatot készítünk. Partnereink közé tartozik a Fakopáncs, Katica, HOR ZRT, FairplayTrade stb. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az intézményi beszerzéssel kapcsolatban, igyekszünk segíteni.

Építőjátékok:

Egyszemélyes fejlesztőjátékok:

Társasjátékok:

Szerepjáték:

Járgányok:

Mozgásfejlesztő eszközök: