A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gerincbarát iskolatáska - Belmil

Gerincbarát iskolatáska - Belmil

 

BELMIL a BKG cég 1965-ben jött létre egy családi vállalkozás bőrdíszmű készítő műhelyeként. Eleinte bőrövek készítésével foglalkoztunk, de ahogy az üzleti lehetőségek és a piac megváltozott, elkezdet táskák gyártásával foglalkozni. Ma a cég két részből áll mindkettő a táskagyártásra fókuszál. A világ állandóan változik körülöttünk, és ahhoz, hogy vállalkozásuk az elkövetkezendő évtizedekben is ugyanilyen sikeres legyen folyamatosan a jövő felé tekintenek, a legújabb trendeket és piaci igényeke szerint változnak és fejlődnek . A Belmil Team stratégiája, hogy Belmil iskolai termékeket készítsen és forgalmazzon egész Európában. A piaci igényeket felismerve olyan iskolatáskákat gyártanak, melyek a legjobb áron elérhetők, magas minőségűek, valamint, ami a legfontosabb, hogy kizárólag olyan anyagok felhasználásával készülnek, amelyek nem károsak az egészségre és a lehető legbiztonságosabbá teszik a Belmil táskákat.

BELMIL MÁRKA KÉPVISELET

 • Évről-évre növekszik azoknak a vevőknek a száma, akik a Belmil márkára teszik le voksukat. Ez egyfajta minőségi bizonyítékként is elkönyvelhető
 • Az ár- érték arány a másik érv, ami a márka mellett szól.
 • Ergonomikus kivitelezése, a folyamatos minőségi vizsgálat és teszt eredmények kiértékelésének figyelembe vételével történik, azért, hogy a mindennapi kényelmet biztosítsák a gyerekek számára.
 • Minden évben megújult választékával minden igényt kielégítenek, színeiben és mintáiban egyaránt a legtöbb korcsoportot leveszi a lábáról.

Az igényes kidolgozás, a részleteiben is nagyszerű megoldások, aprólékos kidolgozások is lényegesek azok körében, akik a Belmil iskolatáskát választják. Mit képvisel a BELMIL márka?

Garancia: 2 ÉV a merev falú iskolatáskákra, 1 év a hátizsákokra.

A táska legfontosabb jellemzői:

 • Ergonomiai kialakítás, légáteresztő és párnázott hátrész. A gerinc terhelése minimális.
 • Párnázott és állítható vállpántok is a kényelmet biztosítják
 • Egyes modelljeinél a mellöv levehető, így a súly méginkább optimalizálható
 • A különböző táskákon a mintákat többféle különböző technikával dolgozzák ki:
 • - sötétben világító elemek
  - hímzés
  - gumiembléma
  - festés
  - fényes kövecskék
  - anyagapplikáció
  - szalagok
 • - csillámporos festés
  A technikák összekapcsolásával a minták egyediek és különlegesek, mindenki figyelmét felkeltik.

A Customize-Me iskolatáskánál a testmagassághoz állítható hátoldal még jobban illeszkedik a gerincvonalhoz, a gyermek érzi, hogy ez a táska tényleg gerinckímélő iskolatáska.

2015-ben orvosok és gyógytornászok 12 gyermek részvételével tesztelték a Belmil iskolatáskákat, vizsgálva azok anatómiai kialakítását, a kedvező testfelszíni illeszkedést és a táska viselésének komfortosságát.

A  tesztben  résztvevő  gyermekek a kisiskolás korcsoportba tartoztak (6-10 év). Testmagasságuk 112 és 145 cm, testsúlyuk 21 és 37 kg között mozgott. A terhelési súly 4-7 kg-ig változott.
A  vizsgálat  során  egyértelműen  megállapítást nyert, hogy a Belmil iskolatáska  a tervezési szempontoknak megfelel, anatómiailag, biomechanikailag és ortopédiailag is kiváló. Az iskolatáska kialakítása csökkentette a vállak és a gerinc terhelését, a hordott súlyt a gyermek nem érezte nagy tehernek. Igen kedvezőnek bizonyult az övpánt elmozdulást gátló hatása (404-20 Customize-me típus), melynek köszönhetően az ágyéki gerincet ért terhelés eloszlása is optimális volt. A teszt során a Belmil iskolatáska viselése 11 esetben a gyermek testtartását nem változtatta meg, egy esetben pedig a gyermek hanyag tartását javította.