A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Belépés utáni kedvezmények

Cégünk magánszemélyeket és oktatási intézményeket egyaránt kiszolgál.

Miért érdemes az oktatási intézményeknek regisztálni webáruházunkban?

Az oktatási intézmények,amennyiben regisztáltak nálunk kedvezményes árakon juthatnak hozzá termékeinkhez. A kedvezmény mértéke általában  3%, mely tovább növekedhet. Ha az intézmény vásárlása eléri a 150.000 Ft-ot további kedvezményként ajándékot választhat. Az ajándékok listája sávonként változik 150 ezer,  250 ezer, 350 ezer forinttól kezdődően.

 (A bútoroknál, tornatermi berendezéseknél, fejlesztő eszközöknél és az akciós termékeknél a kedvezmény mértéke eltérhet) 


Hogy működik a regisztráció?

A legfelső címsor jobb sarkában található Regisztráció menüpontra kattintva kérnénk adja meg a kötelezően kitöltendő mezőkön kívül a Számlázási címnél az intézmény adatait és adószámát. Valamint az Opcionális adatoknál kérnénk írja be, hogy Intézményi regisztráció. Ehhez be kell pipálni a Cégként vásárolok opciót.

A Tovább gombra kattintás után kap tőlünk egy automata visszaigazolást, hogy a regisztrációját rögzítettük. 1 munkanapon belül átállítjuk az Ön által létrehozott Fiókot, hogy már a kedvező árakat lássa a belépés után. 


Mire kell figyelni a regisztrációkor? 

Az alábbi lépésekre kell ügyelni:

- A regisztrációkor feltétlenül adja meg az intézmény adószámát

- Jelölje a számlázási adatoknál pipálja be, hogy cégként vásárolok és az adatok utolsó előtti sorában (Egyéb), hogy Intézményi regisztráció

- 24 óra elteltével, amint jóváhagytuk az intézményi kedvezményekkel járó regisztrációt, ha vásárolni szeretne ne felejtsen el Belépés gombra kattintva webáruházunkba bejelentkezni és rendelését így leadni.

 

Köszönjük, hogy Bennünket választottak és örülünk, hogy együttműködhetünk!