A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szókimondóka – Láb és kéz mese

Ár:
2.390 Ft
Cikkszám: 2390
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 24
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

SzóKiMondóka Testrészek mesesorozat: Láb és kéz. 
Termékleírás: 

  • 52 oldal
  • kötés: kemény kötés
  • Testrészek mesesorozat 1. része
  • ajánlott 2-6 évesek számára

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A mesék segítségével a gyerekek ismerkednek a testrészekkel, illetve azokon keresztül tanulnak a világról. A sorozat minden kötetében a történetet ismert gyerekdalok és mondókák egészítik ki, amelyek az adott testrészeket új összefüggésbe helyezik, így a gyerekek újra rácsodálkozhatnak a saját testükre. A főszereplő testvérek, Móna és Marci különböző életkorúak, tehát a testrészekről szóló történeteken keresztül más-más módon fedezik fel a világot.

Az 5 kötetből álló mesesorozat érdekes meséken keresztül mutatja be a gyerekeknek a testrészeiket, amelyekkel érzékelik és felfedezik a körülöttük lévő világot. A történetek főszereplője természetesen itt is Móna, de ezúttal csatlakozik a kalandokhoz kisöccse Marci is.

További kötetek: Szem és száj, Orr és fül, Fej és szív, valamint a Test.

Gyártó SzóKimondóka
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést, vizuális memóriát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős ovisok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő könyvek és gyerekkönyvek kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Szókimondóka – Láb és kéz mese” terméknévvel megtalálható ismeretterjesztő könyv adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: mesekönyvek, meséskönyv, gyermek könyvek, ismeretterjesztő könyvek, meséskönyvek. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekkönyvek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekkönyvek, gyerek könyv, gyeremekkönyvek, gyerek könyvek. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > SzóKimondóka” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ismeretterjesztő könyv termékadatlapja tekinthető meg. A mesekönyv kulcsszóra kattintva például több mint 133 különböző gyerekkönyv között választhatnak a gyermekük, unokájuk számára minőségi könyveket kereső nagyszülők és szülők illetve gyerekkönyv ajándékozását tervező látogatók.

Vásárlóink a Szókimondóka – Láb és kéz mese terméken túl leggyakrabban a következő termékeket választották még: → Testrészek – Szem és száj mese – Szókimondóka mesesorozat → Dominó: Színek – „Az első játékaim” babajáték → Hét napjai korong → Szókimondóka játékcsomag, Óvoda – Fejlesztőjáték szavakkal → Szókimondóka – Fej és szív – Testrészek mesesorozat → Mágneses golyóvezető / kicsi- béka / – Készségfejlesztő játék → Mágneses golyóvezető játék: Autós → Grabolo junior gyorsasági társasjáték → Trükkös ujjak – Fejlesztő játék → Piroska és a farkas – Egyszemélyes logikai játék – Smart Games.