A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Woody Szorzótábla – Matematikai oktatójáték

Ár:
2.590 Ft
Cikkszám: 11800
Gyártó: Woodyland
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
A szorzótábla az ember egész életét végigkíséri. Ezért jobb minél előbb megtanulni, és begyakorolni a használatát.
Ezzel a készlettel most játékos formában lehet elsajátítani a szorzótábla minden kombinációját.
A készlettel kiválóan be lehet a gyakorolni ezt a matematikai műveletet, hogy később az iskolában, vagy a való életben már könnyedén menjen a használata.

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Fejleszti Mennyiségi következtetést, számlálást, relációk gyakorlását, matematikai készséget
Gyártó Woodyland

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az alsó tagozatosok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 12 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a iskolaelőkészítő feladatok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Woody Szorzótábla – Matematikai oktatójáték” elnevezéssel megtalálható iskolaelőkészítő feladatok oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: iskolaelőkészítő feladatok, oktató játékok, kártya játékok, játékos matek, matekos játék, képességfejlesztő játékok, oktatójátékok, gyermekjátékok, gyerekjátékok, iskola előkészítő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: tanulós játék, tanulós játékok, iskola előkészítő feladat, játékkártya, készségfejlesztő játékok, játékok, játékos matematika, képességfejlesztő játék, oktató játék, matematikai játékok, készségfejlesztő játék. A fenti iskolaelőkészítő feladatok egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték > Ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló iskolaelőkészítő feladatok között lehet válogatni. Az oktatójáték címkére kattintva pl. több mint 149 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.