A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Víz fontossága - Környezetvédelmi okató tárasjáték - Adventerra

Ár:
5.680 Ft
Cikkszám: 14435
Gyártó: Adventerra Games
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 57
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. március 01.

Az Adventerra oktató puzzle segítsgével a gyermek megtanuhatja a víz fontosságát, és ennek jelentőségét. 
A kirakón barátságos élőlnyek mutatják be, a mindennapokban elkövetett víz pazarlást, ezeknek a kirakóknak piros a széle. Zöld szegéllyel jelölték, hogyan takaríthatunk meg több vízet a környezetükben. 
A játék közben a gyermek megtanulthatja különböző állatoknak a nevét, illetve a logikus gondolkodást is fejleszti. 

Tartalma: 24 darab kirakó 
A készlet tartalmazza a magyar nyelvű játékleírást. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 Keverd össze a puzzle darabkákat, majd párosítsd a helyes viselkedést a helytelen párjával. A piros szélű elemeken elragadó vízi élőlények mutatják hogyan pazaroljuk a vizet nap, mint nap; míg a zöld szélű elemeken olyan viselkedéseket mutatnak, melyekkel a gyerekek is könnyedén vizet spórolhatnak. A játék fejleszti a megfigyelőkészséget, szem-kéz koordinációt és a logikus gondolkodást - a gyerekek igazi víztakarékos harcosokká válhatnak!
 

A víz, a víz szerepe életünkben

A víz bolygó A víz a bolygónkon megtalálható leggyakoribb anyag, a földi élet elengedhetetlen része. A Föld felületének 71%-a víz, amelyből 2,5% édesvíz, a többi sós víz. Az édesvíz 98%-a felszín alatti vizekként lelhető fel, a sós vizek az óceánokban és tengerekben található. A víz körforgása Az emberi vízfogyasztás bekapcsolódik a víz körforgásába, amelynek „köszönhetően” a víz különféle szennyeződésekkel találkozik, amelyek egy részét feloldja és magával (magában) szállítja.
A Föld felszínének körülbelül 71%-át borító víz a Nap hatására párolog és a levegőben felhőkké alakul. A szél ezeket a felhőket a szárazföld felé fújja, ahol ha hegyekkel találkoznak, felemelkednek, kicsapódnak, majd eső, hó, jeges eső formájában a Földre hullnak vissza.

A víz a talajon átszivrogva éri el a felszín alatti vízgyűjtőket, a források, patakok, folyók segítségével elindul vissza a tengerekbe, óceánokba. A fogyasztókhoz a hálózati víz, vezeték rendszereken keresztül érkezik. Az ember által elhasznált víz nagy része is visszakerül a természetes körforgásába, mégpedig a szennyvízcsatornákon át. A víz nagyon jó oldószer, útja során különböző szennyeződésekkel érintkezik, tulajdonságnak köszönhetően feloldja azokat, és tovább szállítja magával.

Gyártó Adventerra Games
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg fejesztő játék
Fejleszti környezettudatosság, környezetvédelem fogalmát
Játékosok száma 2-4 fő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!