A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Végre itt az igazi strandidő! Strandjátékok vízbe és a partra

Végre itt az igazi strandidő! Strandjátékok vízbe és a partra

Az idei változékony nyár talán legmelegebb időszakában járunk, végre nyugodtan élvezhetjük a strandolást. Az előrejelzések szerint egy ideig még nem is kell tartanunk lehűléstől, így most érdemes beszerezni néhány újdonságot a vízbe és a vízpartra játékhoz. Mutatjuk az újdonságainkat!

 

Vízi csata: bombák és pisztolyok

Az egész család felfegyverkezhet a kínálatunkban szereplő felszerelés segítségével. A Wazooka vízipisztoly érdekessége, hogy egy tiszta, fél literes műanyag palack a tartálya, így bármikor cserélhető, könnyen tölthető az akár 10 méteres vízsugárkilövéséhez. A kisebbek ezzel a tartály nélküli állatos vízipisztollyal szállhatnak küzdelembe. Az állatfejeket a vízbe mártva, gyors mozdulattal újratölthető. A csata a szárazföldön is folytatódhat, a vízi bombázáshoz pedig a muníciót könnyen gyárthatjuk ezzel a kerti csapra csatlakoztatható, a lufi csomózását is megkönnyítő vízibomba töltőállomás segítségével.  

 

Békésebb vizeken

A csatában megfáradt csapat tagjai békésen ringhatnak akár a „végtelenbe és tovább” is ebben a szuper Toy Story 4 úszógumiban. A legkisebbek a babaúszóka segítségével pancsolhatnak biztonságosan, az autós babaúszókában még a napsugaraktól is védve. A nagyobbak pedig a színes gumimatracokért, vagy az utóbbi nyarak slágereiért, az akár két személynek is kényelmes flamingó, unikornis és láma matracokért fognak lelkesedni. Ha a csendes ringatózás mellé egy kis mozgást is becsempésznénk, ezzel a klassz gumicsónakkal megtehetjük.

 

Dobáljunk!

A vizes programok után jöhet egy kis szárazföldi játék a parton? Már a kisebbek is gyakorolhatják a célba dobást ezzel a kacsás karikadobálóval. A labdaelkapó játékkal az sem gond, ha a nagy melegben inkább a vízben folytatjátok a játékot, hiszen szivacslabdája szárazon és vízben is használható. A pelota igazi klasszikus, megújult

 formában. Kisebbek is hamar megtanulják használni a dobókat, így igazán élvezetes lehet a játék. Érdemes kipróbálni a kifejezetten gyerekeknek készült tollaslabda szettet is. A zsákos cápák igazi újdonság, ami remek móka a vízben. Játék közben a szem-kéz koordináció is fejlődik, amíg a gyerekek azon ügyeskednek, hogy a zsákmány a cápa szájába kerüljön.

 

Ügyeskedjünk!

Te is óvatosan figyeled, ha a gyermeked a kezével ás a parton? Aggódsz, hogy esetleg valamilyen kagyló, kavicsdarab felsértheti a kezét? A homokozó mancsot a kezére húzva biztonságban folyhatnak az ásatási munkálatok, hatalmas méreténél fogva pikk-pakk elkészül a vár és a vizesárok is! Az építkezéshez hasznos segítség lesz a homokozó-vizező lapát is, amivel ásni és öntözni is lehet. A búvárpálcák merülő rudak, melyek a vízben függőlegesen állnak. Csak egy úszószemüveg kell a jó látáshoz a víz alatt és már indulhat is az ügyességi játék a kis búvárokkal! Hogy a nap végén ne okozzon fejtörést a sok apróságot összepakolni, itt a mindentbelezsák! Az anyaga vízlepergető, és alul a homok is ki tud szóródni belőle, így strandolás után elég külön mosás-szárítás nélkül a zsákba gyűjteni a játékokat, és másnap ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk!