A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázspalló - Citromsárga Játékos fejlesztés

Ár:
16.900 Ft
Cikkszám: 9074
Gyártó: Varázspalló
Szerezhető hűségpontok: 0

Bemutatkozik a Varázspalló! Ez a forradalmian új magyar eszköz rendkívül sokoldalú találmány, de lássuk, hogy miről is van szó!

Ha jól megnézed a képen tulajdonképpen pofon egyszerű  és éppen ebben az egyszerűségben rejlik a nagyszerűsége.
Ha akarod, akkor egyensúlyozó billegő hinta, ha akarod, akkor egy pihenő fotel. Lehet egy folyót átívelő híd, vagy akár egy színpad, amelyre felállva bátran és hangosan szavalhat a gyermek. Képzeld el egy pillanatra a Varázspallót, mint Noé bárkáját. A játékötleteknek se szeri, se száma. A mozgásfejlesztésről pedig még nem is beszéltünk! 

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-11-14

Játék bemutatása

Íme a Varázspalló, amely egyszerre készteti mozgásra a fantáziáját és mozgatja őt magát is. Billegve egyensúlyoz, közben fejlődik a testtudata, a téri tájékozódási képessége. Fantasztikusan sokoldalú, természetes, egyszerű és még a lakásod díszévé is válik.
Egyedileg, kézzel - a legnagyobb szeretettel és gondossággal készült védjegyes oltalom alatt álló magyar termék. 
Figyelmedbe ajánljuk még a Varázspalló jótékony tulajdonságait:

- Kiváló fejlesztő hatással bír! Mozgásterápiát alkalmazó gyógypedagógusok  szerint ajánlott:
- a nyugtalan,
- rossz alvó,
- megkésett mozgásfejlődésű
- egyes -  enyhe fokban mozgássérült kisgyerekek,
- ügyetlen, mozgáskoordinációs problémával küzdő,
- túlmozgásos,
- magatartás- és figyelemzavarok tüneteit mutató gyermekek számára!
- autizmus spektrumzavarral élő gyermekek számára különösen javasolt.

- Pedagógusok számára végtelen számú lehetőséget teremt a játékos fejlesztéshez, legyen ez egy mozgásos foglalkozás, vagy szerepjáték, vagy éppen egy mese dramatizálás. 
- Hegyen-völgyön a Varázspallóval - Ajánljuk gyógytornászoknak, gyógytestnevelőknek, fejlesztő pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, és minden mozgásfejlesztéssel foglalkozó szakembernek. Drámapedagógiával és játékpedagógiával foglalkozók számára is remek lehetőséget rejt a Varázspalló.
Nagyobb mennyiségű rendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat! 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázspalló - Citromsárga Játékos fejlesztés” névvel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz adatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: mozgásfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: mozgást fejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva példának okáért körülbelül 624 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.