A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Programcsalád intézményeknek – Képességfejlesztő szoftvercsomag

Ár:
96.100 Ft
Cikkszám: 733
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 961
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A Varázsbetű Programcsalád 7 szoftvert tartalmaz és egy útmutatót. Komplex képességfejlesztő programjai segítségével az olvasási és a számolási képességet is fejleszti egyaránt. Ajánlatunk intézményi használatra szól! 1 gépre 96100Ft, 2-5 gépre 142000Ft, 10 gépre 199200Ft.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Programcsalád rengeteg játékos feladatot tartalmaz, mely minden bizonnyal elnyeri a gyermekek tetszését. Minden feladat nehézségi szintje állítható, így valóban a gyermek igényeihez igazodik. A Varázsbetűt használó gyerekek szóolvasási képessége, szövegértése, vizuális észlelése fejlődik, nő az olvasás sebessége. A gyakorlatok javítják az olvasási pontosságot, a koncentrációs készséget, növelik a szókincset, fejlesztik az irányfelismerést és a finommozgást. Ezeknek a képességeknek a fejlesztése elengedhetetlen a diszlexia legyőzéséhez. A Varázsbetű Programcsalád feladatainak megoldása során a gyerekek mondatalkotási készsége, szövegértése is fejlődik. A programtól kapott állandó dicséret, jutalmazás motiválja gyermekét a további örömteli, szinte észrevétlen tanulásra. Varázsbetű Diszlexia - Diszkalkulia Programcsalád, mely tartalmazza a következő nyolc programot:

1. Varázsbetű Bábel
2. Varázsbetű Anagramma
3. Varázsbetű Dyslex
4. Varázsbetű Szódominó
5. Varázsbetű Betűkirakó
6. Varázsbetű Számország
7. Varázsbetű Számmemória
8. Varázsbetű Számdominó

Próbálja ki ingyen a szoftvert, töltse le és használja 4 napig, hogy könnyebben dönthessen! Letöltés itt.

 


 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Varázsbetű Programcsalád intézményeknek – Képességfejlesztő szoftvercsomag” elnevezéssel listázott iskolai eszköz oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: iskolai fejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszköz, iskolai eszközök, képességfejlesztő eszköz. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: oktató játék, oktatójátékok, készségfejlesztő eszközök, iskolai berendezés, tanulós játékok, tanulós játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és a „Márkák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló iskolai eszköz adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai és iskolai pedagógusok, vezetők.