A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tribits - Érdekes történetek

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
4.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 4490

A játék elsődleges funkciója a szókincs, logikus gondolkodás és mondatalkotás fejlesztése. 
Bár ez egy közösségi játék, ha valakinek elfogy a kártyája, nyert. A nyerési lehetőség további játékra ösztönzi a gyerekeket. A gyermekek a képek alapján értelmes bővített vagy összetett mondatokat alkotnak melléknevek, főnevek, s a hozzájuk illő igék segítségével. Ehhez fel kell ismerniük a képek közötti logikus összefüggéseket, hasonlóságokat és különbségeket, és a nyelv szerkezete alapján helyes sorrendbe kell rakniuk a szavakat, hogy értelmes mondatot alkossanak.

Gyártó: Miniland
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-01-11

Játék bemutatása

A játék tartozékai: Egy különleges, háromszögű játékdoboz, 40 háromszögű, kétoldalas kártya 10 színben

A játék menete:

Egyik gyermek kiosztja a kártyákat a játékosoknak. A jobbján ülő játékos kezd. Ha van Tribits színválasztó kártyája, azt lerakja a játékdoboz közepére, és elkiáltja magát: Tribicc! majd kimondja a színt, amit a kártya képvisel. Ha nincs nála színkártya, akkor passzol, és a tőle jobbra ülő játékos következik. A Tribits kártya után csak azzal azonos színű kártyát tehet a következő játékos. Akinek nincs, passzol. Aki lerak egy megfelelő színű kártyát, le kell írnia, mit ábrázol. (Pl. két tollasütő tollaslabdával.) Hasonlóan jár el a következő játékos is (pl. aranyszínű serleg), majd még egy (pl. mosolygó, szemüveges kislány), amíg mind a három azonos színű kártya egymásra nem kerül. Amikor ez megtörtént, a játékosok közösen fogalmaznak egy mondatot, amiben mind a három elhangzott főnév szerepel. Például: „Egy szemüveges kislány aranyserleget nyert a tollaslabda versenyen”. Ez az a része a játéknak, amit legjobban élveznek a gyermekek. Fantáziájuk segítségével mókás mondatokba is foglalhatják a szavakat nagy nevetés közben. Ezután újabb Tribits kártyát kell letenni, és a folytatódik a játék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Böngésszen még a játék webshopunkban kapható számtalan további gyerekjáték vagy logikai játék között! A minőségi és hasznos játékot vagy ajándékot kereső vásárlóink szíves figyelmébe ajánlanánk a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek hatéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen a lapon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok láthatóak, melyek a gyermekek számára játékot, ajándékot kereső látogatóink körében a korábbi hónapokban a legnépszerűbbnek bizonyultak.

Játék webáruházunkban „Tribits - Érdekes történetek” névvel listázott logikai játék termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: óvodás társasjáték, logikus gondolkodást fejlesztő játék, ovis társasok, játék, társas játék, logikát fejlesztő játékok, logikai játékok, társasjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas játékok, gyermekjátékok, társasok óvodásoknak, gyerek társasjáték, társas, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti logikai játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A logikai játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 243 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>