A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tribits - Érdekes történetek

Tribits - Érdekes történetek Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
4.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Cikkszám: 4490

A játék elsődleges funkciója a szókincs, logikus gondolkodás és mondatalkotás fejlesztése. 
Bár ez egy közösségi játék, ha valakinek elfogy a kártyája, nyert. A nyerési lehetőség további játékra ösztönzi a gyerekeket. A gyermekek a képek alapján értelmes bővített vagy összetett mondatokat alkotnak melléknevek, főnevek, s a hozzájuk illő igék segítségével. Ehhez fel kell ismerniük a képek közötti logikus összefüggéseket, hasonlóságokat és különbségeket, és a nyelv szerkezete alapján helyes sorrendbe kell rakniuk a szavakat, hogy értelmes mondatot alkossanak.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Miniland
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2018. október 26.

Játék bemutatása

A játék tartozékai: Egy különleges, háromszögű játékdoboz, 40 háromszögű, kétoldalas kártya 10 színben

A játék menete:

Egyik gyermek kiosztja a kártyákat a játékosoknak. A jobbján ülő játékos kezd. Ha van Tribits színválasztó kártyája, azt lerakja a játékdoboz közepére, és elkiáltja magát: Tribicc! majd kimondja a színt, amit a kártya képvisel. Ha nincs nála színkártya, akkor passzol, és a tőle jobbra ülő játékos következik. A Tribits kártya után csak azzal azonos színű kártyát tehet a következő játékos. Akinek nincs, passzol. Aki lerak egy megfelelő színű kártyát, le kell írnia, mit ábrázol. (Pl. két tollasütő tollaslabdával.) Hasonlóan jár el a következő játékos is (pl. aranyszínű serleg), majd még egy (pl. mosolygó, szemüveges kislány), amíg mind a három azonos színű kártya egymásra nem kerül. Amikor ez megtörtént, a játékosok közösen fogalmaznak egy mondatot, amiben mind a három elhangzott főnév szerepel. Például: „Egy szemüveges kislány aranyserleget nyert a tollaslabda versenyen”. Ez az a része a játéknak, amit legjobban élveznek a gyermekek. Fantáziájuk segítségével mókás mondatokba is foglalhatják a szavakat nagy nevetés közben. Ezután újabb Tribits kártyát kell letenni, és a folytatódik a játék.

Gyártó Miniland
Mely kategória? Logikai játék
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2-6 játékos
Fejleszti kommunikációt, logikát,összefüggések felismerését, figyelmet,koncentrációt, rugalmas gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Válogasson játék webáruházunkban kapható számos további logikai játék és gyerekjáték között! Az ötletes és praktikus ajándékot vagy játékot kereső látogatóink figyelmébe ajánlanánk a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek hatéves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen a lapon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, amik a gyerekek számára ajándékot, játékot kereső vásárlók körében az elmúlt hónapokban a legkelendőbbnek bizonyultak.

Fejlesztő játék webshopunkban „Tribits - Érdekes történetek” elnevezéssel megtalálható logikai játék termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: ovis társasok, gyermekjáték, társas játékok, logikai játékok, képességfejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, ovis társas, ovis társasjátékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, társasok óvodásoknak, logikus gondolkodást fejlesztő játék, társasok, gyerekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, játék, óvodás társasjátékok, játékok, társas óvodásoknak. A fenti termék többek között az „Életkor szerint » Játékok 3-4 éves ovisoknak » Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek » Társasjáték” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A logikai játék címkére kattintva példának okáért több mint 197 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>