The Bellies - Pinky Twink baba - Famosa

Nincs raktáron

A Bellies babák pajkos, mókás, interaktív babák. Pinky Twink egy igazi örökmozgó, rendkívül energikus baba. 

Hogyan keltsd életre a babát? Távolítsd el a csöppség köldökéről a ragtapaszt, hallgasd, ahogy a szív dobogni kezd, és várd meg, amíg megszólal. A csacsogás állandó. Fedd fel a popsiján található egyedi születési jegyet, majd a pelus tartalmával felfegyverkezve ellenőrizd a Poopypediát! A produktumból megállapíthatod, hogy milyen ellátásra van szüksége.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
12 800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 280 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban "The Bellies - Pinky Twink baba - Famosa” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: szerepjáték, játék, játékok lányoknak, játékbaba, babás játék, lányos játékok, szerepjátékok, lányos játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el. A szerepjáték kulcsszóra kattintva például több mint 664 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.