Színes tetoválás lányoknak

Nincs raktáron
Színes tetoválás lányoknak. Ezek a szenzációs tetoválások, különböző dögös motívumokkal könnyen felvihető a bőrre, amely azután ugyanolyan egyszerűen lemosható. A gyerekek a különböző motívumokat lemosható filctollal színezhetik ki.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 180 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 318 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Színes tetoválás lányoknak” névvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, gyermekjáték, alkotó játékok, képességfejlesztő játék, kreatív játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.