A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szelektív hulladékgyűjtés – Akros fejlesztő játék

Ár:
9.580 Ft
Cikkszám: 11144
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 96
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.
A játék célja, hogy a gyermekekkel megismertessük a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát. Fejleszti a különböző ismereteket a hulladékokról, megtanítja, mely hulladék hova kerüljön, és elsősorban arra hívja fel a figyelmet, hogy óvjuk a környezetünket, és kialakuljon a környezettudatos magatartás. A gyerekek környezettudatos magatartásának kialakítása, elősegíti az élő természet fennmaradását és a társadalom fenntartható fejlődését.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék kezdete előtt a mellékelt utasítás alapján a pedagógus összeszereli a hulladékgyűjtőket és ráragasztja a megfelelő matricákat. A matricákat az alapján ragasszuk fel, hogy ahol mi élünk melyik színű konténerbe milyen hulladék kerül.
A játék 5 konténerből áll (kék, zöld, sárga, narancs és szürke) + 35 kártya  különféle hulladékot ábrázoló fényképekkel. 

MIT IGEN és MIT NEM?

Tartalmaz: Különféle szimbólumokkal ellátott nyomtatott matricákat (a hulladék típusától függően), amelyek ragasztják az 5 tartályt (pl. Zöldtartályban ragasztható üvegmatricák).

Játéklehetőségek:

- Mutassuk meg a gyerekeknek a kártyákat és nevezzük meg a rajtuk látható hulladékot: tojáshéj, gyümölcshéj, újságpapír, süteményes doboz, üveg, elemek stb.
- Osszuk szét a kártyákat a játékosok között és most ők mondják meg mit látnak a képen.
- Csoportosítsuk a hulladékokat anyaguk vagy származási helyük szerint.
- Párosítsuk a kártyákat a megfelelő hulladékgyűjtőkhöz.

A játék célja:
- arra nevel, hogy figyeljük a környezetünkre és óvjuk azt
- megtanítja a szelektív hulladékgyűjtést
- bővíti az ismereteket a különböző típusú hulladékokról
- megtanítja, hogy mely hulladék mely gyűjtőbe kell hogy kerüljön

Gyártó Akros
Jellege környezeti nevelés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Szelektív hulladékgyűjtés – Akros fejlesztő játék” névvel megtalálható óvodai eszköz oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékos környezetismeret, játékos természetismeret, beszédfejlesztő játékok, beszédfejlesztő játékok, környezeti játék, beszédfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő eszköz, környezeti játékok, óvodai eszközök, óvodai fejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszközök. A fenti óvodai eszköz többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Térbeli tájékozódás, környezetünk” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló óvodai eszköz termékadatlapja között lehet böngészni. A beszédfejlesztő játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 27 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.