5 (1 vélemény)

Smoby Green homokozószett kiskocsival

Nincs raktáron

Itt a jó idő, irány a homokozó!
A homokozó szett egy praktikus húzható kiskocsiban szállítható és tárolható. Lehetővé teszi, hogy a kicsik a kocsit húzva maguk erejéből juttassák el a homokozószettet a játszótérre, és ott ássák a homokot, építsenek és alkossanak. Vízparton, kertben is használható. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 899 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a bölcsisek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra kétéves kisgyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Smoby Green homokozószett kiskocsival” terméknévvel listázott  játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, műanyag játékok, homokozó, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, gyerekeknek, képességfejlesztő játékok, műanyagjátékok, játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, kukásautók, játékautó, készségfejlesztő játék, játékok, játék autók, autó gyerekjátékok, autós játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékautók” kategóriában,továbbá a „Márkák > Smoby” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló autós játék adatlapja tekinthető meg. A műanyag játék címkére kattintva példának okáért több mint 181 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.