A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Similo - Állatok - Társasjáték

Ár:
4.490 Ft
Cikkszám: 15100
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 45
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 14.

A Similo egy kooperatív játék, ahol a játékosok különféle nyomok felhasználásával igyekeznek beazonosítani egy titokzatos karaktert.

5 körötök van, hogy beazonosítsátok a titokzatos karaktert. Ha valamiért eldobnátok, mindannyian veszítetek! A nyomravezető nem szólhat egy szót sem... vajon így is összehangolódtok?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

7 éves kortól ajánlott. 

Játékosok száma: 2-8 fő.

A Similo együttműködős, együtt gondolkodós kooperatív társasjáték. Barkóba jellegű, de beszélni csak azok a játékosok beszélhetnek akik kitalálják a kártyát, aki a nyomravezető, ő nem beszélhet, csak kártyákat rak le és azokkal vezeti rá a többi játékost a feladványra. 

Az egyik (nyomravezető) játékos húz egy kártyát, a többieknek pedig rá kell jönniük, hogy melyik ez a kártya kizárásos alapon. Az adott játékos nem beszélhet, csak kártyákat rak le, melyekkel azt próbálja mutatni a többi játékosnak, hogy a kitalálandó kártya ahhoz hasonlít, vagy nem hasonlít (valamilyen szempontból).

Hogyan történik ez pontosan? A kitalálandó kártyát hozzákeverjük 11 másik kártyához, és kirakjuk az asztalra. A többi játékos megvizsgálja a kártyákat.

A nyomravezető kijátszik egy kártyát. Ha függőlegesen rakja le, akkor hasonlít a kitalálandó kártyára. Ha vízszintesen rakja le, akkor nem hasonlít rá. Most a többi játékosoknak a 12 kártyából ki kell választaniuk egyet ami kiesik, hogy biztosan nem az a kártya amit ki kell találniuk (amire a nyomravezető gondolt).
Ha sikerült kiejteniük a kártyát, folytatódik a játék tovább. A következő körben már két kártyát kell kizárniuk, és így folytatódik a játék, amíg csak az a kártya marad az asztalon, amire a nyomravezető játékos gondolt.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Egyéb
Játékidő ~10-15 perc
Jelleg Logikai játék
Termék címkék: állatok, kártyajáték, társasjáték