A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sarki kaland, olvadó jég! - Környezettudatos oktató társasjáték - Adventerra

Ár:
9.980 Ft
Cikkszám: 14436
Gyártó: Adventerra Games
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 100
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. március 03.
Adventerra games-től a sarki kaland, az olvadó jég ahogy azt már a nevéből is sejthetjük, a klímaváltozás problémájával, és ennek a veszélyeit ismerteti meg a gyermekkel játékosan egy társasjáték formájában. 
A játéktábla egy Északi-sarki környezet ábrázol, a játékosok felváltva dobnak a kockával, és lépegetnek a "bábuval" ami lehet, pingvin, jegesmedve,fóka, és a játék lényege, hogy eljuttasd az állatokat a jéghegyhez ahol biztonságban lehetnek. 
A tárasjáték közben megismertetjük a gyermekkel a sarki állatokra fenyegető veszélyeket, valamint a taktikai képességeket is fejleszti. 

A játékszabály ide kattintva letölthető. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék felhívja a figyelmet arra, hogy a klímaváltozás hogyan veszélyezteti a sarki állatok életét. A játékterep megépítése után a játékosok a dobókocka segítségével haladnak előre állataikkal. A cél, hogy elsőként érjen célba az állatunk, és eljusson a biztonságot adó nagy jéghegyhez. A játék fejleszti a taktikus gondolkodást, a szabályok tiszteletét és alapvető tudást biztosít a sarki vadvilágot fenyegető tényezőkről.

A klímaváltozás korunk egyik legnagyobb környezeti kihívását jelenti. A legösszetettebb földi életközösségnek számító erdőségek a klímaváltozás következményeként nemcsak jelentős változásokon mennek keresztül, hanem tudatos tevékenységgel, odafigyeléssel fenntartható eszközt jelentenek a klímaváltozás káros hatásainak mérséklésében is.
Nem dughatjuk homokba a fejünket, mert mindezek nem rajtunk kívül álló, tőlünk független folyamatok: napi életvitelünkkel befolyásoljuk, befolyásolhatjuk őket. Így ha okosan sáfárkodunk a környezeti örökségünkkel, akkor élhető környezetet hagyhatunk örökül utódaink számára.

Gyártó Adventerra Games
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg fejesztő játék
Fejleszti környezettudatosság, környezetvédelem fogalmát
Játékosok száma 2-4 fő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!