A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rapido Meteo – Öltöztetős logikai játék

Ár:
5.100 Ft
Cikkszám: 90
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 51
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 02.
Figyelj, memorizálj és öltöztesd fel a macikat! Memóriát, koncentrációt kiválóan fejlesztő okosítójáték a Djecotól! 
Részleteket lásd lent. Ajánlott: 3 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalma:

  • 4 db mackófigura
  • 36 db papírruha
  • 24 db kártyalap

Egy kis meteorológia! Hallgass figyelmesen és öltöztesd fel a mackókat az időjárásnak megfelelően! Minden körben van egy mesélő. Ő választ egy, az adott időjárásnak megfelelően felöltöztetett macit ábrázoló kártyát. A többiek húnyják be a szemüket és hallgassák meg, hogyan írja le a választott macit a mesélő. Nyissák ki a szemüket és indulhat a macik felöltöztetése. Mire is emlékszel a hallottakból? Minden ruhadarab felkerült a macira? Ha igen, kiáltsd hangosan: Brumi felöltözött! Ha minden egyezik, tiéd a kártya. Akinek elsőnek lesz meg 10 db kártyája, megnyerte a játékot!


 

Gyártó Djeco
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg Memóriajáték
Fejleszti memóriát, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, logikát, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, reakció készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a bölcsődések legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hároméveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Rapido Meteo – Öltöztetős logikai játék” terméknévvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, játékok, bölcsődés társasjáték, bölcsis társas, memóriafejlesztő játékok, játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: memóriát fejlesztő játék, bölcsis társasok, gyerekjátékok, memória játékok, bölcsődés társasjátékok, társasjátékok, készségfejlesztő játékok, társasok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A bölcsis társasjáték címkére kattintva pl. több mint 7 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.