Pókszem - Kisméretű hordozható mikroszkóp

Nincs raktáron

Ismerd meg a környezet, például a fosszíliák, kövek, magvak, levelek érdekességeit.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 750 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 175 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Pókszem – Kisméretű hordozható mikroszkóp” névvel megtalálható tudományos játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játék, játékok, természetbúvár játékok, játék, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjátékok, természetbúvár készlet, természetbúvár készletek, gyerekjátékok. A fenti tudományos játék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló tudományos játék adatlapja tekinthető meg. A természetbúvár játék címkére kattintva pl. több mint 90 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Pókszem – Kisméretű hordozható mikroszkóp termékkel egyszerre leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: • Fa szövőkeret – Mini szövőkeret • Nyomda – Egeres • Nyomda – Sünis • Nyomda – Katicás • Nyomda – Napocskás • Mikroszkópos Bogárvizsgáló (3 nézőszögű) – Természetbúvár játék.