A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színes játékok, Játékos színek – Pocket Lük füzet alaplappal

Ár:
2.050 Ft
Cikkszám: 918
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 21
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 30.
Pocket Mini Lük - Zöld vagy piros? Döntsd el magad! Forgasd az oldalsó füleket a megfelelő színre a feladvány megoldásának megfelelően. Gondolkodtató, játékos feladatok.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék kitűnő segítséget nyújt a vizuális készség- és képesség fejlesztéséhez, a rész-egész viszonyok felismeréséhez. Példáink: Keresd a hiányzó képrészletet! Keresd az árnyképét! A sokk kriksz-kraksz között keresd a korsót! Melyik részlet hova való? Keresd a csirkék tükörképét! Fent-lent ,illeszd össze! Melyik képet kaptad? Melyik ugyanolyan? Illeszd össze a mértani formákat. Ügyelj a helyes színsorrendre! A játékhoz a füzeten kívül a piros fülekkel ellátott műanyag alaplap is szükséges. Választhatsz hozzá még füzeteket. A következőket:

-Képes varázslatok

-Szemtorna

-Képes fejtörők

-Játékos járművek

-Színes játékok, játékos színek

-Víz alatti kalandok

 


 

Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Színes játékok, Játékos színek – Pocket Lük füzet alaplappal” névvel megtalálható készségfejlesztő feladatok adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: színek tanulása játékosan, foglalkoztató füzetek, színes játék, készségfejlesztő füzetek, oktatójáték, játékok a színekkel, oktatójátékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következők lehetnek: foglalkoztató feladatlap, képességfejlesztő füzetek, képességfejlesztő füzet, készségfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlapok, fejlesztő feladatlap. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok termékadatlapja között lehet böngészni. A készségfejlesztő feladatok címkére kattintva pl. körülbelül 153 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.