Összecsukható Kerti kocsi - Wonderland

Raktáron

Melyik anyuka ne találkozott volna azzal a helyzettel, hogy a gyermek nem tud választani a kedvenc játékai közül mit vigyen magával! Ezzel a praktikus összecsukható kocsival nem lesz kérdés többé a választás! A nagyméretű tárolórekeszbe (85*50*28cm) minden belefér, amire a játszótéren, a kerteben vagy akár a strandon szükség lehet.
A teherbírása 40 kg.


 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.09.28
39 360 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 3 936 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra kicsiknek, bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Összecsukható Kerti kocsi - Wonderland” névvel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, lányos és fiús játék, szerelőjáték, gyermekjáték, játékok, szerepjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: játékok, fejlesztő játékok, kerti játékok, fiús és lányos játék, fiús és lányos játékok, játék. A fenti termék többek között a „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló szerepjáték termékadatlapja tekinthető meg. A szerepjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 664 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Osszecsukhato_kerti_kocsi_Wonderland
Összecsukható Kerti kocsi - Wonderland
39 360 Ft