A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Összeadás - Kártya

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8517
Gyártó: FKP Toys
Szerezhető hűségpontok: 0

Összeadás kártya, összeadási műveletek gyakorlásához, gyermekek részére. A doboz 44 db kártyalapot és 1 db használati útmutatót tartalmaz.
Minden egyes lapon 2 különböző összeadási feladat szerepel. A megoldás a lap másik oldalán kis méretben megtalálható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-05-29

Játék bemutatása

Gyakorlási ötletek

1. A pakli megkeverése után, felmutatunk egy lapot a gyermeknek, és a feladat megoldását várjuk tőle szóban. Az eredményt hangosan mondja ki! Rakjuk külön a helytelen válaszokat eredményező lapokat, és azokkal később ismét gyakoroljunk!

2. Két játékos részére: keverjük meg a lapokat! A pakliból a gyerekek egymásnak mutatnak fel lapokat. A jól megválaszolt kártyákat a válaszoló gyerek elé kell helyezni. Az nyer aki előtt a parti végén a legtöbb lap lesz az asztalon.

3. Osszuk el a lapokat két egyenlő részre! A két játékos leírja a feladatok megoldását (tilos megnézni a hátoldalt!) egy papírra. Együtt ellenőrzik az eredményeket a hátoldalon lévő megoldások segítségével. A győztesé a legtöbb helyes megoldás.

4. A kártyákon lévő önellenőrzés lehetőségével a gyermek egyedül is gyakorolhat.

Még számtalan feladatvariáció lehetséges. Az előzőekben csak néhányat vázoltunk fel.

Sohase gyakoroljunk fáradt gyermekkel, és ne büntessük tanulással!

Doboz mérete: 9,5 x 2 x 14 cm

Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hétéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Összeadás - Kártya” terméknévvel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: játékkártya, gyerekjátékok, gyermekjáték, oktató játék, játék, oktatójátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: kártya játékok, készségfejlesztő játékok, tanulós játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, tanulós játék, játékkártyák. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték adatlapja között lehet böngészni. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 149 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.