A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Összeadás - Kártya

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8517
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 26.

Összeadás kártya, összeadási műveletek gyakorlásához, gyermekek részére. A doboz 44 db kártyalapot és 1 db használati útmutatót tartalmaz.
Minden egyes lapon 2 különböző összeadási feladat szerepel. A megoldás a lap másik oldalán kis méretben megtalálható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Gyakorlási ötletek

1. A pakli megkeverése után, felmutatunk egy lapot a gyermeknek, és a feladat megoldását várjuk tőle szóban. Az eredményt hangosan mondja ki! Rakjuk külön a helytelen válaszokat eredményező lapokat, és azokkal később ismét gyakoroljunk!

2. Két játékos részére: keverjük meg a lapokat! A pakliból a gyerekek egymásnak mutatnak fel lapokat. A jól megválaszolt kártyákat a válaszoló gyerek elé kell helyezni. Az nyer aki előtt a parti végén a legtöbb lap lesz az asztalon.

3. Osszuk el a lapokat két egyenlő részre! A két játékos leírja a feladatok megoldását (tilos megnézni a hátoldalt!) egy papírra. Együtt ellenőrzik az eredményeket a hátoldalon lévő megoldások segítségével. A győztesé a legtöbb helyes megoldás.

4. A kártyákon lévő önellenőrzés lehetőségével a gyermek egyedül is gyakorolhat.

Még számtalan feladatvariáció lehetséges. Az előzőekben csak néhányat vázoltunk fel.

Sohase gyakoroljunk fáradt gyermekkel, és ne büntessük tanulással!

Doboz mérete: 9,5 x 2 x 14 cm

Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk!

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Összeadás – Kártya” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: kártya játék, játékok, tanulós játékok, játék, készségfejlesztő játékok, oktató játékok, kártyajátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékkártya, oktató játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, tanulós játék, kártya játékok, gyerekjátékok. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek > Matematikai fejlesztés” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték termékadatlapja között lehet válogatni. A kártyajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 236 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink az Összeadás – Kártya termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: → Kivonás – Kártya → Kártya: Osztás → Kártya: Szorzás → Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Kártya: Számok (1-100ig) → Kártya: Összeadás – Kivonás (háromszög) → Számolás 1-10-ig – Készségfejlesztő párosítós játék → Játékos vonalvezetés – Vidéki mulatság – Íráselőkészítő füzet → ABC óra – Fajáték → A tíz kicsi óvodás – Tudatos szülő sorozat.