Nyomdakészlet - háziállatos

Nincs raktáron

Nyomdakészletben 16-db állatos nyomdát találhatsz, és 2 db színes nyomdapárnát.
Ez a háziállatos nyomda készlet nemcsak szórakozást nyújt a gyerekeinknek, hanem javítja készségeiket és kreativitását is. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
0 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 0 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 7 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Nyomdakészlet – háziállatos” elnevezéssel listázott kreatív játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játék nyomda, játék nyomdák, játék, játékok, alkotó játékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: nyomda gyerekeknek, kreatív játékok, alkotó játék, nyomdák gyerekeknek, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Nyomdakészlet – háziállatos termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: Mesekocka – 15 db-os – Állatos; Felezős puzzle – Járműves kirakó játék; Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték; Rímekkel rajzolunk – Foglalkoztató füzet; Mágneses horgász puzzle – Fa készségfejlesztő játék; Mesekocka – 9db-os képkirakó játék; Magniville – mágneses formaberakó a Djeco-tól; Djeco Fila Birdy – Fűzőcske játék; Nyomdakészlet – virágos; Egy kis egyensúlyozás (Little balancing) – djeco társasjáték.