A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Nyári táborok gyerekeknek - 2017

Nyári táborok gyerekeknek - 2017

Itt a VAKÁCIÓÓÓÓ! A pihenés, a szabadság és az élménygyűjtés időszaka ez, de sok családnak bizony komoly fejtörést okoz: hol tudhatná gyermekét olyan közegben, ahol – amíg ők dolgoznak – csemetéjük biztonságban van, jól érzi magát, és fel tud töltődni. Összegyűjtöttünk néhány izgalmasnak ígérkező nyári táborozási lehetőséget az ország minden területéről, hátha ötletet tudunk adni a szervezéshez!

 

Balatonfüredi vitorlástábor

Vitorlás iskolánk tevékenységének alapvető célja, hogy nagymértékben növelje a vitorlázást szeretők létszámát, függetlenül attól, hogy ők mennyi idősek, milyen minőségben szeretnék űzni a sportágat. Kiemelt célja többek között a vitorlás sport népszerűsítése, bemutatása gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Missziója egy olyan képzőhely működtetése, felügyelete, ahol nagyobb tömegek is képesek vitorlázni, biztonságosan és élvezetesen.

korosztály: 6-18

helyszín: Balatonfüred

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/balatonfuredi-vitorlastabor.html

 

BandáZOO Tábor 

Szeretnél egzotikus állatokkal és gondozásukkal tölteni egy teljes hetet? Nem csak gyermekedet küldenéd, hanem magad is részt vennél benne? Várunk benneteket szeretettel, akár 1 napra, akár 1 egész hetet együtt töltve! Segíts megSZELIDÍTeni a természetet, az állatokat a BandáZOOkal! Laza, baráti tábort ajánlunk, ahol a sok program mellett igazán hasznos dolgokat tanulhatsz!

korosztály: 10-99

helyszín: Dunapataj

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/bandazoo-tabor.html

 

Bűvésztábor

Ki ne szeretné elkápráztatni szüleit, barátait egy jó kis trükkel? Ha az Ön gyermeke is érdeklődik a bűvészet iránt várjuk nyári bűvész táborunkba.

korosztály:  6-14

helyszín: Budapest, XVI. kerület

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/buvesztabor.html

 

Izgő-mozgó kalandtábor

Az Izgő-mozgó kalandtábor változatos programokkal várja a gyerekeket. A tavalyi évhez képest, bővült és természetesen frissült is a foglalkozások köre. Az idén lesz erdei kincskeresés GPS használatával, kézművesség, éjszakai túra, de nem hiányozhat a strandolás és az elmaradhatatlan vízi-vetélkedők délutánja sem. Meglátogatjuk a Harsányi Kalandparkot is, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, bátorságát, kitartását. Az esti órákban pedig a már jól bevált közös programokkal szórakoztatjuk a táborozókat.

korosztály: 8-14

helyszín: Bogács

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/izgo-mozgo-tabor.html

 

Játékos német tábor

Deutsch ist Geil! Mert a német nyelv szerethető!

Nyári német nyelvi-kézműves tábort szervezünk, aminek segítségével megoldást ajánlunk az örökös problémára: a szülő „hasznos” tábort keres, a gyerek pedig kötöttségektől való mentességet szeretne.

korosztály: 8-14

helyszín: Egyházaskozár

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/jatekos-nemet-tabor.html

 

Judo tábor 5 éves kortól

A nyári időszakban is mozgásban tartjuk a fiatalságot! Napközis tábor indul nyolc turnusban, az iskola végétől egészen augusztus végéig!

korosztály: 5-12

helyszín: Budapest, XIII. kerület

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/judo-tabor-5-eves-kortol.html

 

Komplex sporttábor Pécsett

Napközis szünidei nyári sporttábor indul 5-15 éves gyerekek részére tenisz, úszás és aerobik sportágakban zöldövezeti szállodánk pályáin, medencéjében és termeiben.

Táborunk célja, hogy a gyerekek egészséges tartalmas játékos mozgással kapcsolódjanak ki a nyári szünidőben. Ha gyermekét igényes környezetben és biztonságban akarja tudni, akkor nálunk ehhez mindent megtalál! A város egyetlen teniszcentruma vagyunk, ahol kánikulában, égető napsütésben, vagy akár szakadó esőben sem marad el foglalkozás, mert 3 pályás, 2000 m2 -es teniszcsarnokunk mindig rendelkezésére áll! 

A szakági képzésről, étkezési ellátásról és hűsítő csobbanásáról szintén helyben gondoskodunk. Centrumunk úszómedencével, wellness-részleggel és fitneszteremmel is rendelkezik. Szakképzett türelmes fiatal edzőink élvezik a gyerekek szeretetét, melyet a gyakran visszatérő növendékek bizonyítanak. Szeretettel várjuk pécsi, Pécs környéki gyermekét!

korosztály:  5-15

helyszín: Pécs

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/komplex-sporttabor-pecsett.html

 

Lovastábor Sümegen

Minden korosztály részére, 6 napos turnusokban szervezzük táborainkat az iskolai szünidőben. A résztvevők megismerhetik a lófajtákat, a lovaglás alapjait, a közös munka sikereit. A ló segítségével könnyedén megtanulhatják a rendet, a tisztaságot a kitartást és kötelességtudatot, s nem utolsó sorban az állat tiszteletét és szeretetét. A táborba érkezőknek lovas tudásuknak megfelelően többféle oktatás áll rendelkezésükre.

korosztály: 7-18

helyszín:  Sümeg

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/lovastabor-sumegen.html

 

Médiatáborok filmezéssel, időutazással

Kíváncsi vagy a média kulisszatitkaira? Mi történik egy tévéstúdióban? Youtuber szeretnél lenni? Vagy érdekelnek a történelem rejtélyei és szeretsz kutatni? Idén két izgalmas táborral várunk!

korosztály: 10-18

helyszín: Budapest, XIV. kerület

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/mediatabor-szerkesztoseglatogatassal-filmforgatassal.html

 

Military Jungle Camp

Tervezd 2017 nyarát is velünk! Fantasztikus élmény, extrém kaland és kihívás a nyári szünetben! Katonai jellegű gyerek és ifjúsági tábor, nem csak fiúknak. A Military Jungle Camp az országban egy egyedülálló, hiánypótló lehetőség, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a katonák mindennapjaival egy imitált küldetés (misszió) formájában "dzsungel" körülmények között.

korosztály: 14-18

helyszín: Tiszafüred

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/military-jungle-camp.html

 

Mini-Chef főzőtábor

Vár gyermekére a konyha varázslatos, pörgős, illatos világa. A gyermeke állandóan a konyhában sertepertél, élvezettel nyúl hozzá az alapanyagokhoz? Szeret pucolni, darabolni, gyúrni, formázni? Akkor itt a helye!

korosztály: 5-12

helyszín: Budapest,  IV. kerület

bővebben http://www.taborfigyelo.hu/taborok/mini-chef-fozotabor.html

 

Mountain board tábor

Mountain board vagy terepdeszkázás. A mountain board olyan extrém sporteszköz, amely a gördeszka és a snowboard keresztezéséből alakult ki a ’90-es években. A deszka típusától függően alkalmas hegyi lejtőzésre és ugrálásra. Szeretnél trükköket bemutatni a haveroknak? Gyere el és megtanítjuk neked, a menő trükköket!

korosztály:  10-18

helyszín: Kajászó

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/mountain-board-tabor.html

 

Művészeti élménytábor

Gyere velünk idén is a Művészetek Völgyébe Kapolcsra! Színes élmények és a művészet rejtelmei várnak:jobb agyféltekés rajzolás, sok-sok festési és grafikai technika műteremben és szabadban, kalandos alkotói kirándulások, izgalmas kreatív játékok, családias környezet. A tábor végére megfestheted egy híres festmény másolatát és minden alkotásod hazaviheted az élményekkel együtt! Ez a tábor Érted van és Neked szól! A tábor helyszíne Püspök Anita műterme és galériája, a tábort a festőművész, művészetterapeuta és művésztanár vezeti saját galériájában.

korosztály:  6-14

helyszín: Kapolcs

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/muveszeti-elmenytabor.html

 

Outdoor sporttábor

Vitorlázás – vízisí – túrázás – kerékpározás – lovaglás – friss levegő és sok újdonság! Varázslatos erdei környezetben, izgalmas szabadtéri sportprogramokkal, friss hegyi levegővel és csodás élményekkel várjuk nyári táborozásra a gyermekeket Eplénybe. Minden nap egy újabb sporttal ismerkedhetnek meg a táborozók mindezt biztonságban, szakértő kezek között.

korosztály:  8-18

helyszín: Eplény

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/outdoor-sporttabor.html

 

Úszás és vízilabda tábor

Nyári vízilabda és úszó tábor a Paskál strandon, Kiss Gergely Olimpiai Bajnok, Nagy Viktor és Decker Ádám Világbajnokok vezetésével. Szerezz felejthetetlen élményeket, jelentkezz most!

korosztály: 4-14

helyszín: Budapest, XIV. kerület

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/uszas-es-vizilabda-tabor.html

 

Régészeti tábor

Milyen eszközöket használ egy XXI. századi Idiana Jones? Hogyan képes rálelni az évszázadok óta eltemetett kincsekre?

Ha izgatnak a válaszok, akkor a régésztáborunkban a helyed!

korosztály: 7-17

helyszín: Kecskemét

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/regeszeti-tabor.html

 

Társasjáték Tábor

Hat napon keresztül (akár bentlakással!), teljes ellátással, a győri Achilles parkban rengeteget fogunk társasjátékozni. Meg persze ott van az a nagy természetvédelmi terület és fürdő tó, amiket szintén nem hagyunk ki. A tábort megfelelően felkészült személyzettel és maximum 35 fő 10 éven felüli táborozóval szervezzük. Foglald le helyedet most előfoglalási kedvezménnyel!

korosztály: 10-18

helyszín: Győr

bővebben http://www.taborfigyelo.hu/taborok/tarsasjatek-tabor.html

 

5 nap alatt a Föld körül tábor

Napi 3 intenzív angol foglalkozást tartunk utazás a föld körül témában:

• utazás, járművek, országok, égtájak

• időjárás, ruházat

• élőlények, állatok

• ételek

• a nagyobbaknak, igeidők ismétlése

A gyerekekkel minden nap egy másik kontinensre látogatunk el.

 

korosztály: 4-12

helyszín: Budapest, IX. kerület

bővebbenhttp://www.taborfigyelo.hu/taborok/5-nap-alatt-a-fold-korol-tabor.h

 

Szívből ajánljuk Nektek az alábbi két táborozási lehetőséget is:

Veled Kerek tábor

 

A hétnapos, ottalvós gyerektábort az a felismerés keltette életre, hogy számtalan színházi eszköz, melyeket a művészek egy karakter megformálásában használnak, egyúttal a hétköznapi emberek számára hatalmas segítséget nyújthatnak önmaguk és képességeik könnyebb megismerésében.

Fő célkitűzésük a gyerekek önbizalmának növelése, saját személyiségük felfedezése, elfogadása és fejlesztése. Ennek köszönhetően az élet számos területén nagy előrelépésre van lehetőség, legyen szó tanulásról, barátságról, magánéletről vagy bármiről, ahol magának az embernek, személyiségének vagy a kreativitásának szerepe van. Céljuk, hogy a gyerekek nyíltan, őszintén, asszertíven kommunikáljanak kis és nagy közösségben egyaránt. Találják meg a helyüket a világban, kreativitásukat hatékonyan tudják használni az iskolában és az életben. Az ifjak számára a játékok, utánzások, agytupírozók, szerepjátékok a felnőtté válás részét alkotják, és ezek nemcsak jó mulatságot jelentenek, hanem felkészítik a gyermekeket arra, hogy sikerrel vegyék az eléjük gördülő akadályokat, és az esetleges kudarcélményeket is pozitív motivációként tudják kezelni. A tábor minden nap szakmai programmal indul (délelőtti képzés): játékos, kreatív szemléletű tanulás a felfedezés örömével kombinálva, és a délutáni és esti foglalkozások játékos formában ezt emelik még magasabb szintre.

Honlapjukat is ajánljuk figyelmetekbe, ahol sok-sok információt, képet, hasznos dolgot lehet találni: www.veledkerek.hu

 

Nagyonnyár tematikus táborok

Nagyonnyár tematikus táborokba azok jelentkezését várják, akik szeretik aktívan tölteni a szünidőt. Grafikus-festő, rajzfilmes és zsarutáborokban szakemberek útmutatása mellett pillanthatnak be a gyerekek az őket érdeklő szakmákba, tevékenységekbe. Az  alkotás iránt érdeklődők rajzban, képben fejezhetik ki érzéseiket, gondolataikat, az animáció kedvelői sokféle technikával hozhatnak létre filmeket, filmtrükköket. A zsaru táborba pedig az egyenruhás hivatások kedvelőit várják, hogy megismerjék a rendőrök, a katasztrófavédelem, a bíróság, vagy akár a katonák mindennapjait. A tábor az Alföld közepén, Püspökladányban kerül megrendezésre, ahol túrázásra, strandolásra, számháborúzásra egyaránt van lehetőség. Ja, és lesz tábortűz is!

Bővebb információ weboldalunkon: nagyonnyár.hu

 

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>