Nenuco - Torokfájós baba - Famosa

Raktáron

A Nenuco baba gyakran küzd torokfájással, nagy fájdalmai vannak, ezért neked kell ellátnod. Először mérd meg a lázát. Ha a lázmérő piros lesz, akkor a baba belázasodott. Ahhoz, hogy meggyógyuljon, adj neki gyógyszert és inhalátort, este pedig kenj a mellkasára mentolt, hogy könnyebben tudjon aludni. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.31
22 130 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 213 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Nenuco - Torokfájós baba - Famosa” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kislányos játék, játék, szerepjáték, játékbaba, babás játék, lányos játékok, szerepjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékbaba” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Nenuco_torokfajos_baba _Famosa
Nenuco - Torokfájós baba - Famosa
22 130 Ft