Mozaikos kirakó 4+

Nincs raktáron

A mozaikos kirakó játék Maxi méretben, számos részecskével és színes mintaképpel gazdagítva, amely növeli a gyermek alkotásának és szórakozásának lehetőségeit. A kirakó játék fejleszti a gyermek finom motorikáját, alkotóképességét és a gyermek intellektualitását. A terméket Franciaországban gyártják jó minőségű szabványos alapanyagból, a mágnesek lemoshatóak. csomagolás tartalma: 24 képes mintalap + 2 oldal, 50 színes példával, 1 mágneses kartonalátét, méret 290 x 310mm, 100 db, 35 mm nagyságú habmágnes (sárga, piros, kék, zöld, narancssárga, lila, homok, kávé, világoszöld, világoskék) .


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 879 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Mozaikos kirakó 4+” elnevezéssel megtalálható kirakó játék adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: kirakó játékok, kreativitást fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, játék, puzzle játék, képességfejlesztő játékok, puzzle kirakósok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: alkotó játékok, puzzle kirakós, kirakós játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A kirakó játék címkére kattintva például több mint 644 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.