A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Memo Mester - Interaktív társasjáték

Ár:
8.290 Ft
Cikkszám: 10660
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 83
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 07.
Hallgasd a hangot, találd ki a témát, memorizálj és nyerj!
A Memo mesterrel egyedül, de akár az egész család is együtt tud játszani! 
A társasjáték kiváló készségfejlesztő, interaktív játék gyerekeknek. Nemcsak az agyadat tornáztathatod vele, de egyben hatalmas szórakozást is jelent minden családtagod számára.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játék menete:
Mindenki kiválaszt magának egy szint, és megnyomja a hozzá tartozó gombot. Amikor mindenki elkészült, nyomjuk meg a játék közepén található ,,play,, gombot. Ha egynél több játékos regisztrál, a játék automatikusan többjátékos módba, ha csak egy játékos regisztrál akkor egyjátékos módba kerül.
A Játékmester hangokat fog lejátszani, amik mindegyike beilleszthető az alábbi témák egyikébe (Vigyázz mert egyes hangok, több témához is tartozhatnak.)

  • Emberek
  • Állatok
  • Tárgyak
  • Járművek
  • Helyszínek
  • Hangszerek

A játék célja, hogy kitaláld a lejátszott hangok témáit, jegyezd meg a sorozatot az aktuális szabály szerint, majd nyomd meg a megfelelő gombokat. Ha egy játékos téved, kiesik. A játék addig folytatódik, amíg csak egy játékos marad. A játékos, aki a legtöbb témát jegyezte meg, megnyeri a játékot.

A Játékmester lehetővé teszi, hogy az elején kiválasszuk a játszani kívánt játékot a következő 4 játék közül:
Sorban- A sorban játékban a játékmester lejátszik egy hangot, majd kiválaszt egy játékost. Ez a játékos kitalálja, hogy melyik témához tartozik a hang, és megnyomja a megfelelő hangjelzőt. Ezután a játékvezető újabb hangot ad, és egy másik játékost választ. A játékosnak meg kell nyomnia az előző körben lejátszott első hang témáját, majd a második hang témáját, majd a második hang témáját. És így tovább, minden körben extra hanggal, a játékosoknak meg kell nyomniuk a lejátszott hangok témáit a megfelelő sorrendben.
Fordított- Ebben a bonyolultabb változatban a szabályok ugyanazok, mint a sorban játékban, hogy a játékosoknak minden egyes hangnak megfelelő témát kell megjelölniük, viszont fordított sorrendben, azaz az utolsótól kezdve az elsőig.
Átugrás- A szabályok ugyan azok, mint a fordított játékban, kivéve, hogy van egy vagy több tiltott téma, ami azt jelenti, hogy a hangok témáit a tiltott téma megnyomása nélkül kell fordított sorrendben megnyomni.
Mix- Ez a játékmód egyesíti a három korábban említett játékot. nem érhető el egyjátékos módban.

Egyjátékos mód: Egyjátékos módban játssz magad ellen, feszegesd a határaidat, és próbálj elérni új csúcsokat minden játékban.
 
A doboz tartalma:

  • 1 db elektronikus Memo Mester
  • 1 db használati utasítás
  • 3 db AAA elem
Fejleszti Megfigyelőkészséget, figyelmet
Gyártó Egyéb
Játékidő ~10-15 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Családi, partyjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az alsós gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 11 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Memo Mester - Interaktív társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: iskolás társasjátékok, gyors játék, készségfejlesztő játék, társas játékok, versenyzős játékok, iskolás társasok, képességfejlesztő játék, gyors játékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, társasjátékok iskolásoknak, gyermekjáték, játék, társas, társasjátékok, társasjáték iskolásoknak, iskolás társas. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.