Mandala Iotobo 5-99

Nincs raktáron
A mandalák kirakása a mai túlhajszolt világban garantáltan békét és harmóniát varázsol az Ön otthonába is, miközben segít lazítani. A francia Iotobo kirakó játék fejleszti a gyermek finom motorikáját, alkotóképességét és a gyermek intellektualitását. A terméket Franciaországban gyártják jó minőségű szabványos alapanyagból, a mágnesek lemoshatóak. A csomagolás tartalma: 16 oldal, 48 db Mandalával, 1 mágneses alátét: 300 x 400 mm, 300 db habmágnes (sárga, piros, kék, zöld, rózsaszín, lila).
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
8 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 899 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Mandala Iotobo 5-99” névvel listázott építőjáték adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, játék, gyermekjáték, játékok, gyermekjátékok, építő játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: építős játékok, konstruáló játék, konstrukciós játék, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló építőjáték között lehet böngészni. A mandala címkére kattintva pl. körülbelül 12 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.