Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Chase és rendőrautója - Geomag

Raktáron

A Geomag Magicube 5 db-os szettjében a mágneses építőkockákon Chase, a Mancs őrjárat hős rendőrkutyusa a főszereplő. Forgasd a kockákat, és rakd ki belőlük kedvenc képedet!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
6 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 659 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Chase és rendőrautója - Geomag” névvel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: építős játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, rajzfilmes játék, építő játék, építőkockák, konstruáló játék, konstrukciós játék, készségfejlesztő játékok, fakockák, gyermekjátékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékok, rajzfilmes játékok, építő kockák, képességfejlesztő játékok, építőkocka játék, építőkocka játékok, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, konstrukciós játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Geomag” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló építőjáték adatlapja között lehet válogatni. Az építőjáték címkére kattintva például körülbelül 652 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Mancs_orjarat_epitokocka_szett_5_db_os_Chase_es_rendorautoja_00079
Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Chase és rendőrautója - Geomag
6 590 Ft