A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lük csomag nagycsoportos óvodásoknak – 14 miniLük füzet és alaplap+füzettel

Ár:
16.870 Ft
15.900 Ft
Kedvezmény: 6%
Cikkszám: 298
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 159
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.


A csomag tartalma 14 füzet és az Első minilük felfedezőkészletem okostáblával. A képen láthatók helyett a csomag másik füzeteket is tartalmaz! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A csomag tartalma:

 • Összeadás és összekapcsolás
 • Bori és Bandi a  nagymamánál
 • A hangzóktól a betűkig
 • Iskolába készülök
 • Tér-irány gyakorlatok
 • Figyelemfejlesztő gyakorlatok
 • Már 6-ig számolok
 • Már 10-ig számolok
 • Nézz körül
 • Betűkóstolgató1
 • Látom Értem
 • Mire iskolás leszek 1.
 • Mire iskolás leszek 2.
 • Szemrevaló fejtörők
 • Alaplap + Első minilük felfedezőkészletem

Ajánlott:5 éves kortól

Lük füzet az akciós csomagban 900Ft/db - a csomag 14 db Lük füzetet tartalmaz.

A LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségnek örvendő játékos készségfejlesztő rendszer, amely egyesíti magában a játszva tanulás észrevétlen örömét és gyors eredményét. A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják a LÜK-rendszert. A tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: pl.: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó gondolkodás, így megkönnyíti az iskolakezdést is. A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: koncentráció, logika, matematika, anyanyelv, idegen nyelv. A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy LÜK-kirakókészlet - és már indulhat is a játék! A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel. A kirakókészlet segítségével lesz a LÜK-rendszer fejlesztő feladatmegoldó eszköz mellett élvezetes és sokoldalú játék is. A kirakókészletet egyszer kell beszerezni és utána több mint 100 féle füzetből lehet a gyermek életkorának, a fejlesztendőterületnek megfelelően válogatni. A következő területeknek megfelelően válogathatsz a füzetekből:

-kombinációs készségek fejlesztése

-iskola előkészítő feladatlapok 5-7 éves korig

-összpontosítás, logikus gondolkodás fejlesztése

-magyar nyelvtan

-szövegértés fejlesztése

-olvasás gyakorlása

-számgalom megszilárdítása

-matematikai gondolkodás fejlesztése

-idegen nyelvi füzetek

-Lük-bajnokság versenyfeladatok
 


 

Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató, logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes

Vélemények

5.00
7 értékelés
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 31.
A nagyobbik lányomnak voltak gondjai a hangok felismerésében, a szavak hangokra bontása terén. Borzasztóan figyelmetlen volt. A kisebbik pedig pont suli előtt áll.

A fejlesztés terén nagyon sokat segített nekik ez a játék. Minden alkalommal izgultak, hogy kijön-e a megoldás.

Azt is előnynek tartom, hogy a gyerkőc saját maga tudja ellenőrizni, hogy jól dolgozott-e.
És nem lehet betanulni a megoldásokat. Minden alkalommal előről kell kezdeni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 17.
Az 5 éves fiam nagyon kedveli, elégedettek vagyunk.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 09.
Auti kisfiam imádja. Minden nap játszunk vele, amióta megérkezett, nagyon jó móka :)

Játék alatt észrevétlenül fejlszthető csomó képesség, nem csak maga a megoldás, hanem hogy együtt készítjük elő a táblát, haladunk sorban, végén pedig az izgalmas "Becsuk-megfordít-ellenőriz" rész. Szintén fejlődik a játék közbeni kommunikáció, az együtt játszás pedig nagy öröm!!!
Nagyon jól rávilágít, hogy melyik típusú gyakorlatok mennek simán, és melyik fog ki rajta, így majd azokat lehet többet gyakorlolni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 23.
Szuper. Mindenkinek ajánlom
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 02.
Zseniális fejlesztő játék. Észrevétlenül veszi rá a gyermeket, hogy egyszerre több dologra összpontosítson, a sikerékmény pedig a hátlapi mintázat által nem marad el!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 06.
nagyon jó fejlesztő
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 06.
nagyon jó játék, és fejlesztő

Kreatív játék webshopunkban „Lük csomag nagycsoportos óvodásoknak – 14 miniLük füzet és alaplap+füzettel” elnevezéssel listázott játékcsomag oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő füzetek, tanulójátékok, akciós játékcsomag, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlap, fejlesztő feladatlapok, képességfejlesztő füzet, készségfejlesztő feladatok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: akciós játék, képességfejlesztő feladatlapok, akciós játékcsomagok, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató füzetek, oktatójáték, képességfejlesztő feladatlap. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Lük” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló játékcsomag adatlapja tekinthető meg. A játékcsomag kulcsszóra kattintva például több mint 69 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.