A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lük csomag 2. osztályosoknak – 14 miniLük füzet, alaplap nélkül

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.460 Ft
11.465 Ft
Kedvezmény: 8%
Szerezhető hűségpontok: 115
Cikkszám: 297

A csomag tartalma 14 füzet: A képen látható alaplapot nem tartalmazza.
- Már szorozni és osztani is tudok!

- Már százig számolok

- Logikai bukfenc 1.

- Számolok veled

- Már történeteket olvasok

- Forgasd ki a szavaimat!

- Légy észnél!

- Mit mutat a mutató?

- Olvassuk és meg is értjük!

- Kirakó 1.

- Játékos matematika 4.

- A számokat ismerem a számolást szeretem 2.

- Számkirály 2.

- Történetek a lovagvárból

 

Ajánlott:7 éves kortól

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: LÜK
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. május 28.

Játék bemutatása

A LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségnek örvendő játékos készségfejlesztő rendszer, amely egyesíti magában a játszva tanulás észrevétlen örömét és gyors eredményét. A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják a LÜK-rendszert. A tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: pl.: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó gondolkodás, így megkönnyíti az iskolakezdést is. A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: koncentráció, logika, matematika, anyanyelv, idegen nyelv. A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy LÜK-kirakókészlet - és már indulhat is a játék! A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel. A kirakókészlet segítségével lesz a LÜK-rendszer fejlesztő feladatmegoldó eszköz mellett élvezetes és sokoldalú játék is. A kirakókészletet egyszer kell beszerezni és utána több mint 100 féle füzetből lehet a gyermek életkorának, a fejlesztendőterületnek megfelelően válogatni. A következő területeknek megfelelően válogathatsz a füzetekből:

-kombinációs készségek fejlesztése

-iskola előkészítő feladatlapok 5-7 éves korig

-összpontosítás, logikus gondolkodás fejlesztése

-magyar nyelvtan

-szövegértés fejlesztése

-olvasás gyakorlása

-számfogalom megszilárdítása

-matematikai gondolkodás fejlesztése

-idegen nyelvi füzetek

-Lük-bajnokság versenyfeladatok

 


 


Az alaplapot kinyitva a kiválasztott feladatlapra tesszük. Az átlátszó műanyag felületre helyezzük a számmal ellátott lapocskákat, úgy ahogy a feladat kéri, hogy mi alapján keressünk párokat.

 


 


Ha 1-12-ig minden számmal ellátott lapocskát a helyére tettél,becsukhatod a készletet és megfordítod, így leellenőrizheted, hogy a színek ugyanúgy állnak, mint a feladtmegoldás. Ügyes voltál!

 

 
 
 
 
 


 

Gyártó Lük
Mely kategória? Akciós csomag
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató, logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 06.

Nagyon jó készségfejlesztő,amivel le lehet foglalni a gyerekeket.
Játékosan tudnak belőle tanulni is.Egyszóval nagyon jó!!!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webáruházunkban „Lük csomag 2. osztályosoknak – 12 miniLük füzet, alaplap nélkül” névvel megtalálható gyakorlófüzet oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyakorló füzetek, alsósoknak, akciós játékcsomag, kisiskolásoknak, oktatójátékok, akciós játékcsomagok, tanulójátékok, másodikosoknak, foglalkoztató füzetek. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: akciós játékok, oktatójáték, foglalkoztató feladatlap, foglalkoztató feladatlapok, gyakorló feladatlap, gyakorló füzet, gyakorló feladatlapok, készségfejlesztő füzetek. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > LÜK füzetek > MiniLük” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Gyakorló füzet, foglalkoztató” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet adatlapja tekinthető meg. A gyakorlófüzet címkére kattintva példának okáért több mint 207 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok