A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lufifejű boxolók

Youtube videók

Ár:
14.990 Ft
Cikkszám: 13565
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 150
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 02.
Lufifejű Boxolókkal egy nap sem lehet unalmas. Akár egyedül, akár többen is lehet boxolni, a lényeg, hogy valaki lufija a földre kerüljön vagy kipukkadjon. Egymás ellen módban a gyerekek a kontrollerek segítségével püfölhetik egymás robotját különböző kombókkal. 
Ha a gyerek egyedül játszik, akkor lehetősége van A.I. ellen is harcolni, így nem kötelező a játszópajtás.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kontrollerek segítségével a mozgásba hozott robotok ötféle reakcióra képesek, így a legváratlanabb irányból támadhatnak az ellenfelükre. A suhintés közben a teljesen biztonságos karok az ütés végén apró tüskét tolnak előre, hogy kipukasszák az ellenfelük lufifejét. 

Tartalom:

  • 2 db robot
  • 2 db kontroller
  • 2 db maszk
  • 24 db lufi

Szükséges: 3 db AA elem a robotokhoz és 2 db AAA elem a kontrollerekhez 

Gyártó Egyéb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hétéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a interaktív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Lufifejű boxolók” névvel listázott interaktív játék oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: interaktív gyerekjáték, játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, robotos játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: interaktív játékok, gyerekjátékok, játékok, gyermekjátékok, játékrobot. A fenti interaktív játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló interaktív játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.