A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Logico Piccolo: Szem-kéz koordinációs feladatok – Akciós Logico Piccolo csomag

Ár:
8.870 Ft
8.450 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 915
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 02.
A LOGICO Piccolo Szem-kéz koordinációs csomag a kisiskolás és nagycsoportos gyerekek vizuális észlelését és felismerését segíti.
A csomag tartalma 3 feladatlap és 1 keret.
-Játék a formákkal
-Nyomkövetés
-Alakzatok

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A sorozat tartalmazza:3 feladatlap és 1 Logico Piccolo keret.  A vizuális észlelés és felismerés alapvető feltétele a sikeres írás- és olvasástanulásnak, valamint a geometriai feladatok megoldásának, tehát a matematikatanulásnak is. Ez a LOGICO PICCOLO sorozat jól használható az iskolára való felkészítésben, illetve azoknak az elsős és másodikos gyerekeknek a körében, akik a vizuális felismerés terén kisebb-nagyobb nehézségekkel küzdenek.

 
Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti beszédet, szókincset,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, ábra olvasást, finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Logico Piccolo: Szem-kéz koordinációs feladatok – Akciós Logico Piccolo csomag” terméknévvel listázott készségfejlesztő feladatok termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: fejlesztő feladatlap, készségfejlesztő füzet, képességfejlesztő füzet, tanulójátékok, készségfejlesztő füzetek. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő füzetek, foglalkoztató füzetek, képességfejlesztő feladatlapok, oktatójáték, képességfejlesztő feladatlap, foglalkoztató feladatlapok. A fenti készségfejlesztő feladatok többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” kategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok termékadatlapja tekinthető meg. A foglalkoztató füzet címkére kattintva példának okáért több mint 611 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.