A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lighthouse Run- Regatták a világítótornyok fényében társasjáték

Ár:
7.980 Ft
Cikkszám: 10503
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 07.

Készen állsz, hogy részt vegyél egy vitorlás versenyben, amit a többiek és az idő ellen is vívtok? Hisz bármikor megérkezhet a vihar, nincs idő totojázni. Érd el kacskaringózó folyó végén a kikötőt, mielőtt még beköszöntene a hatalmas szél és a szakadó eső!
Vajon sikerülni fog, ha mindig csak 3 világítótorony mutatja az utat?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Vihar közeledik, itt az ideje, hogy a hajók befussanak a biztonságos kikötőbe. A játékosok feladata, hogy a hajókat végigvezessék a folyón, egészen a kikötőig. A folyó mentén álló világítótornyok jelzőfényei mutatják az utat. Mindig csak három világítótorony jelzőfénye világít egyszerre, és csak olyan torony mellett szabad elhajózni, amelyik megvilágítja a hajóutat.

Aki soron van, az a lépése elején az egyik világítótorony jelzőfényét áthelyezi egy másikba.

Ezután egy vagy több hajóját mozgatja a kijátszott kártyájától függően. Aki egy játékostársa hajóját továbbsegíti a kikötő felé vezető úton, az bónuszlépést kap. Minden kör után a felhő továbbhalad.  A játék közepétől eléri a folyót, majd utoléri azokat a hajókat, amelyek lemaradtak, és a folyópartra kényszeríti őket. Az a játékos, aki a 12 forduló során a hajóit a legközelebb juttatta a kikötőhöz, az kapja a legtöbb pontot, és megnyeri a játékot.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Piatnik
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Taktikai játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az alsós gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 12 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Lighthouse Run- Regatták a világítótornyok fényében társasjáték” névvel megtalálható készségfejlesztő játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, fejlesztő játékok, játékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Logikai társasjátékok” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A készségfejlesztő játék címkére kattintva például körülbelül 176 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.