Les Maxi - Az első vonatom építőjáték - Écoiffier

Nincs raktáron

Az első vonatom egy szuper építőjáték a kicsiknek. Egy aranyos kisvonatra pakolhatod rá az építőkockákat. Az építőkockákon számok, betűk és állatkák képei vannak. Nincs más dolgod mind felpakolni a rakományt és már indulhat is a vonat a pályaudvarról. Fejleszti a kicsi gyermekek fantáziáját és finommotorikáját. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 480 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 548 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe szülők és gyermekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 2 éveseknek ” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a vonatos játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Les Maxi - Az első vonatom építőjáték - Écoiffier” terméknévvel megtalálható vonatos játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, vasúti építőjátékok, vonatos építőjáték, vasúti építőjáték, játékok, vasúti játék, vonatos játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: vasúti játékok, képességfejlesztő játékok, játék vonatok, gyermekjáték, vonatos építőjátékok, gyermekjátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves fiúknak” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éves ovisoknak > Játék 5-6-7 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló vonatos játék között lehet válogatni. A vonatos játék címkére kattintva pl. körülbelül 148 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.