Lendkerekes mentőautó

Nincs raktáron
A mentőautó minden gyermek egyik kedvence. Ezzel a lendkerekes mentőautóval, most Te is életet menthetsz, és segíthetsz a bajba jutottakon. 
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
0 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 0 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Lendkerekes mentőautó” névvel listázott autós játék adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játék mentőautó, játékautó, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék, készségfejlesztő játék, autós játékok, játék autó, gyerekjátékok. A fenti autós játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékok fiúknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fajátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló autós játék tekinthető meg. Az autós játék címkére kattintva például több mint 332 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Lendkerekes mentőautó termék mellett legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Lendkerekes rendőrautó → Lendkerekes iskolabusz – Fa játékautó kicsiknek → Lendkerekes tűzoltóautó → 2db-os fa kukásautó készlet – Fa játékautó → Horgászjáték: Színek és számok (Navy loto) → Szétszedhető tartálykocsi – Fa babajáték → Szétszedhető tűzoltóautó – Fa játék → Bigjigs 9 részes járműpark – Fa kisautó készlet → 100db-os fa építőkocka készlet – Színes, mintás → Bobo-Car – Piros színű BoboCar járgány műanyag kerékkel.