A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Star Wars 75266 - Sith Troopers Battle Pack , építőjáték

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 13425
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A fiatalok megalkothatják saját Első rendi hadseregüket, akiket csatába vezethetnek a speederen ezzel a LEGO® Star Wars™ Sith katonák harci csomaggal (75266)! Ez az akciódús Star Wars: Skywalker kora építőjáték készlet tartalmaz egy Első rendi tiszt, egy Sith katona és 2 Sith hátrakétás rohamosztagos minifigurát korongvető rombolókkal felfegyverezve (a rombolót a LEGO kockából épült Rohamosztagos speederhez rögzítheted), valamint hátrakéta elemeket, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Nézd meg az Első rendi rohamosztagos játék járműhöz tartozó digitális Instructions PLUS felületet, amit megtalálsz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban. Az eszközök ráközelítenek, megforgatják és megjelenítik az Első rendi speeder képét, így a gyermekek magabiztosan meg tudják építeni a készletet. A LEGO Star Wars™ univerzum! A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot bámulatos, kockából épült, ikonikus Star Wars csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A LEGO Star Wars napjaink egyik legsikeresebb témája, mely rengeteg építőjátékot kínál a gyermekek számára, emellett nagyszerű ajándékötletek a rajongók minden korosztályának.
  • Hagyd, hogy a fiatal gyermekek csatába vezessenek egy Star Wars™ Sith hadsereget és eljátsszák a Star Wars: Skywalker kora című film akcióit ezzel a klassz LEGO® Rohamosztagos jármű építőjátékkal (75266)!
  • A 4 klassz minifigurával – egy Első rendi tiszttel, egy Sith katonával és 2 Sith hátrakétás rohamosztagossal –, akik 4 korongvető rombolóval és 2 hátrakéta elemmel vannak felszerelve, végtelen, kreatív történeteket kelthetsz életre.
  • A gyűjtésre is alkalmas, új LEGO® Rohamosztagos hadsereg, az Első rendi tiszt és a Sith hátrakétás rohamosztagos minifigurák 2020 januárjában jelennek meg, melyek mellett rengeteg fantáziadús kockaépítés vár a fiatal rajongókra.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Star Wars 75266 - Sith Troopers Battle Pack , építőjáték” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játék, építőjátékok műanyagból, építős játékok, konstrukciós játékok, készségfejlesztő játékok, építő játékok, építős játék, konstruáló játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: konstruáló játék, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, építőjáték műanyagból, konstrukciós játék, építőjátékok, műanyag építőjátékok, műanyag építős játékok. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. A star wars címkére kattintva például több mint 24 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.