Lego - Minifigures - Harry Potter - 71028

Raktáron

A varázslat mindenhol megtalálható! A gyermekek és a rajongók imádni fogják a fantasztikus LEGOŽ Minifigurák Harry Potter™ 2. sorozat gyűjthető csomagjait.
Minden titokcsomag tartalmaz a Harry Potter sorozat 16 különböző játékszereplője közül 1-et.

Az igényesen kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek egy vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az élményt, valamint egy gyűjtőknek szóló tájékoztatóval.


  Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
  INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
  Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
  Ekkorra érkezhet hozzád
  2021.11.30
  1 490 Ft
  A termék után járó hűségpontok: 15 Ft
  Nyomtat
  Kérdés a termékről
  Hasonló termékek ajánlója

  A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


  Fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Minifigures - Harry Potter - 71028” elnevezéssel megtalálható építőjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játékok, építő játékok, gyerekjátékok, építős játékok, konstruáló játék, műanyag építős játékok, konstrukciós játékok, játék, építős játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, építőjátékok műanyagból, építőjátékok, építőjáték műanyagból, képességfejlesztő játékok, műanyag építőjátékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Lego Építőjáték” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték adatlapja között lehet böngészni. Az építőjáték kulcsszóra kattintva például több mint 652 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.