A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Harry Potter 75958 - Beauxbatons hintó: Érkezés Roxfortba, építőjáték

Ár:
17.990 Ft
Cikkszám: 13442
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 180
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 30.
Szárnyaljon a képzeleted a LEGO® Harry Potter 75958 Beauxbatons hintó: Érkezés Roxfortba építőkészlettel! Az ifjú boszorkák és varázslók újra átélhetik a Harry Potter és a Tűz Serlege című film izgalmas jelenetét, ahol a bámulatos repülő hintó hajmeresztő, Roxfort felé tartó útja látható, melynek végén Hagrid várja, hogy segítsen biztonságosan landolni.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Miután földet értél, alakítsd át a hintót egy 2-emeletes hálószobává teázóval – a tökéletes hely ahhoz, hogy új kalandokat tervezz Madame Maxime, Fleur Delacour és Gabrielle Delacour társaságában. A 4 minifigurával, valamint mozgatható szárnyakkal, lábbal és fejekkel ellátott Beauxbatons-i hintó 2 repülő lova bármelyik Harry Potter rajongót a fantáziadús játék varázslatos világába repíti.
  • Ez a LEGO® Harry Potter játék 4 minifigurát tartalmaz: Hagridot, Madame Maxime-ot, Fleur Delacourt és Gabrielle Delacourt.
  • A megépíthető játék hintó nyitható ajtóval van ellátva, hogy könnyen hozzáférj a belsejéhez.
  • Miután földet értél, a repülő hintót egy 2-emeletes laktérré alakíthatod át, melynek első emeletén 2 dísztermet és egy megépíthető asztalt, míg második emeletén 2 ágyat és egy 2 fiókos polcot találsz.
  • A 2 szárnyas ló (azaz az abraxanok) állítható fejjel, lábbal és szárnnyal vannak ellátva.
  • Hagrid a karácsonyi báli öltözékét, Fleur Delacour és Gabrielle Delacour pedig iskolai egyenruhájukat viselik, pálcával kiegészítve.
  • A kiegészítő elemek közé tartozik egy láda, 4 lámpás (a hintóhoz rögzítve), egy levél, 4 csésze tea és egy teáskanna, egy cumisüveg a lovak etetéséhez és 2 evező, melyeket Hagrid a hintó tereléséhez használ.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az alsó tagozatosok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra nyolcéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Lego - Harry Potter 75958 - Beauxbatons hintó: Érkezés Roxfortba, építőjáték” névvel listázott építőjáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: konstruáló játékok, képességfejlesztő játékok, játékok, konstrukciós játék, gyermekjáték, építős játékok, építős játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, építőjátékok, készségfejlesztő játékok, építő játék, építőjáték műanyagból, konstruáló játék, építő játékok, műanyag építős játék. A fenti építőjáték többek között a „Játékkategóriák” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.