A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego DUPLO 10917 Tűzoltóautó, építőjáték kicsiknek

Ár:
1.790 Ft
Cikkszám: 13272
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 18
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A kisgyermekek a következő izgalmas küldetésre vezethetik a piros tűzoltóautót! Ez a népszerű, gyermekeknek szánt játék könnyen megépíthető, és szórakoztató játékélményt nyújt, mely segíti a kisgyermekek fejlődési mérföldköveinek elérését.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő játék Dolgozzatok össze, hogy közösen mindenféle izgalmas, fantáziadús mentőakciót játsszatok el ezzel az aranyos, tolható tűzoltóautóval! A könnyen kezelhető piros autó egyenesen a kisgyermekek kezébe adja az irányítást, miközben a vészhelyzet helyszínére sietnek. Miközben a megfelelő helyzetbe állítják a létrát, valamint fel és le mozgatják, finommotoros készségeik is fejlődnek. Egy fiú és egy lány tűzoltóval a fedélzeten, ez a szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni. LEGO® DUPLO® fejlesztő játékok A LEGO DUPLO játékkészletek lehetővé teszik az óvodások és a szülők számára, hogy közösen éljék át a fontos fejlődési mérföldköveket. Arra tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a kisgyermekek számára. Ellenállhatatlan, és végtelen játékot nyújtanak, valamint önkifejezésre és tanulásra bátorítják a kicsiket.
  • Nagyszerű kalandok várnak a kis tűzoltókra, miközben elvezetik a piros tűzoltóautót a következő izgalmas küldetésre! Ez a szórakoztató készlet megtanítja a kisgyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni.
  • A tűzoltóautó nagyszerű első LEGO® DUPLO® építőkészletként szolgál a kisgyermekek számára. A tolható autó egy fiú és egy lány utast ábrázoló kockákat, valamint egy mozgatható létrát is tartalmaz, melyet a gyermekek beállíthatnak a mentéshez.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Lego DUPLO 10917 Tűzoltóautó, építőjáték kicsiknek” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: gyermekjáték, építőjáték műanyagból, játék tűzoltóautó, játék tűzoltóautók, konstruáló játékok, készségfejlesztő játékok, építős játékok, gyermekjátékok, műanyag építős játék, építő játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: építőjátékok, konstrukciós játék, tűzoltó játék, építőjátékok műanyagból, játék, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, műanyag építőjátékok, tűzoltó játékok. A fenti építőjáték többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékok fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.