A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kulacs gyerekeknek – erre a 7 dologra figyelj a választásnál!

Kulacs gyerekeknek – erre a 7 dologra figyelj a választásnál!

Okozott már bosszúságot az iskolatáskából előkerült, átázott könyvek látványa?
Találtatok már a füzetlapok közé beékelődött lekvároskenyeret? Kulacs gyerekeknek kínálatunkban az ilyen helyzetekre találtok megoldást, ráadásul most kedvezménnyel juthattok hozzá a kiválasztott termékhez!


Cseppmentes

Akár egy kiránduláson, akár az iskolában vagy utána az edzésen, a gyerekek folyadékpótlására ügyelnünk kell. Ha nem isznak elég folyadékot, könnyebben elfáradnak, nehezebben koncentrálnak és fejfájás is jelentkezhet. Pedig a gyerekek hajlamosak megfeledkezni az ivásról, főleg akkor, ha a kulacsukkal nehezen boldogulnak, a kinyitás és a lezárás sem megy könnyen, mert szorul vagy nem jól illeszkedik a kupak. Ez utóbbi további bonyodalmakhoz vezet, hiszen, ha a kulcs teteje nem zár megfelelően, az innivaló kifolyik, így nemcsak a könyvek és füzeten áznak át, de a gyerkőcnek sem lesz mit innia. Hogy ezt elkerüljük, válasszunk minőségi, biztonsági záras, cseppmentes kulacsot gyerekeknek.

 

Menő kulacs gyerekeknek 

Persze hiába a tökéletes záródás, ha a gyerkőc mégsem iszik egész nap, vagy alig kortyolgat.
Ahogy az iskolatáska, vagy a tolltartó kiválasztásánál, úgy a kulacsnál is fontos szempont a rajta látható minta. Ha ez elnyeri gyermekünk tetszését, nyert ügyünk van, büszkén fogja elővenni naponta többször is, hogy igyon belőle. A kulacsaink közt többféle illusztrációval találtok termékeket, a cicás, virágostól kezdve a geek mintán át a letisztult, nagyobbaknak készült darabokig.

Ütésálló

Na igen. Ez egy kényes kérdés. Pedig erre is gondolni kell, ha kulacsot választunk. Igen szomorú sorsokat ismerünk ugyanis a kulacsok életéből.
Bizony néhányan elég magasról érkeznek a földre hazaérkezés után, vagy a hanyagul a sarokba vetett iskolatáskában szenvednek végzetes sérüléseket.
Némelyek iskolai csatákban esnek áldozatul, vagy egyszerűen csak leesnek az asztalról. Ezért a legjobb, ha a kulacs gyerekeknek jól záródó és strapabíró anyagból készült, ütésálló, így csökkentjük az elázott tankönyvek, iskolatáska és egy sor bosszúság esélyét.
 

BPA-mentes

Az ideális kulacs gyerekeknek BPA-mentes műanyagból készül. A biszfenol-A az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag, amelyről a kutatások már bebizonyították, hogy – a kulacs anyagából kioldódva - hosszú távon károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, összezavarhatja a gyerekek hormonháztartását. Kínálatunkban újrafelhasználható, környezetbarát műanyagból készült, BPA-mentes termékeket találtok!
 

Hideg és meleg italt is tárolhatsz benne

Nyáron akár néhány jégkockával is feldobhatjátok, vagy hűtőben is lehűtheted gyermeked italát.
Télen pedig a hideg reggeleken az otthon csomagolt meleg teával melegítheti át magát az iskolában. Nagy előny, ha a kulacsba hideg és forró ital is tölthető, érdemes erre a szempontra is figyelni kiválasztáskor. Kínálatunkban akár -20 és +100oC-on is hőálló kulacsokat is találtok!
 

Plusz pont: mosogatógépben elmosható!

A szülők örömére kulacsaink többsége nemcsak kézzel, hanem mosogatógépben is elmosható.
Tapasztalataink szerint ahogy a hét telik délutánonként már egyre kevesebb kedvünk van a másnapra készülve, az üvegmosóval bajlódni a kulacs elmosásakor.
Vásárlóink visszajelzései is azt mutatják, hogy ahol van rá lehetőség, inkább a mosogatógépben elmosható kulacsokat választják gyerekeknek.

Természetesen, ahogy a gyerekek cseperednek, egyre inkább érdemes őket is bevonni a házimunkába és besegíthetnek az iskolai készülődésbe, akár a kulcs elmosásával, vagy uzsonna csomagolásával is.
Különösen, ha van ehhez egy szuper uzsonnás dobozunk is!

Jár hozzá uzsonnásdoboz 

Akár iskolai étkezésre fizetünk be, akár mi csomagoljuk az ennivalót, a kulacs mellett uzsonnás dobozra is szükségünk lesz.
Ha gyermekünk inkább szendvics párti, akkor az egy részes, jól záródó doboz lesz a jó választás, amiben akár két zsemle, vagy több félbe vágott szendvicskenyér is elfér. A több részes uzsonnásdoboz jól használható, ha egy szendvics mellé például gyümölcsöt vagy nassolni való apróságokat is szeretnénk csomagolni. Az egész napi étkezést tárolhatjuk egy helyen is, például egy szuper hőszigetelt uzsonnás táskában is!

Teljes kulacs gyerekeknek és uzsonnásdoboz kínálatunkat itt tudjátok megnézni, katt ide.