Kosárlabda állvány - 201 cm-es játékszett - MK Toys

Nincs raktáron

Nem hiányozhat egyetlen kosárlabda kedvelő udvarából ez a szuper játékszett. A palánk 201 cm magas,  a gyűrű kb. 170 centis magasságban helyezkedik el. A gyűrű átmérője kb. 25 cm. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
13 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 300 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a labdajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Kosárlabda állvány - 201 cm-es játékszett - MK Toys” elnevezéssel megtalálható labdajáték adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játék labda, játéklabdák, játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, játéklabda. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti labdajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló labdajáték között lehet böngészni. A labdajáték címkére kattintva például több mint 126 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.