A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kitalálod? Mystery képkereső társasjáték

Ár:
2.600 Ft
Cikkszám: 14244
Gyártó: Dohánytoys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 27
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 27.
Kérdezz ügyesen és te lehetsz a nyertes!
A játékosok egymásnak 1-1 kérdést tesznek fel. Ha biztos vagy a kitalálandó figurában rákérdezhetsz, de ha elhibázod elveszted a partit, és az ellenfeled győz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A csomag tartalma:

- 2 db tábla

- kártyák

Gyártó DohányToys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Ki találod? Mystery képkereső társasjáték” névvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: barkóba játékok, készségfejlesztő játék, barkóba játék, családi társasjátékok, családi játék, készségfejlesztő játékok, társasjátékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, társasok, társasjátékok családoknak, játékok, társasjáték családoknak, társas játékok, képességfejlesztő játék, barkochba játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Kooperációs játék” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Beszéd, szókincs, verbális készségek fejlesztése” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A barkochba játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 14 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.