A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Keresés a honlapon

 

Szeretnél valamit vásárolni gyermekednek? Szeretnél egyszerűen, gyorsan végezni a vásárlással? Megmutatjuk, hogy szűrőink segítségével, hogyan tudsz még rövidebb idő alatt  

megfelelő ajándékot találni gyermekednek.

A felső sorban többféle szempont szerint láthatod termékeink csoportosítását. 

 

Egy jó tanács - Érdemes a felső sorban kiválasztani az életkor szerinti szűrést, mert a webáruházunk beállításainál a bal oldalon elhelyezkedő MILYEN KOROSZTÁLY?-nak keresel szűrőnél mi csak egy életkort tudunk egy adott játékhoz kapcsolni, akkor is, ha több életkornak ajánlott. DE! Ha itt a fenti ÉLETKOR SZERINT szűrőt választod, pontosabban rá tudsz szűrni a játékokra, ha életkor szerint szeretnél keresni!

 

Nézzük a felső sorban lévő kategóriák, amik segítik számodra a gyorsabb keresést, mit is tartalmaznak, milyen szempontok szerint tudsz keresni.

Ajándék ötletek - népszerű játékok kategória --- Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mit ajándékozzunk az ünnepelt különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni.

Újdonságok --- Ha valami új terméket szeretnél, akkor mindenkiben ez a te kategóriád! Azokat a játékokat, amelyek a 2020-as évben, az elmúlt néhány hónapban kerültek be játékboltunk kínálatába. Érdemes lehet kreatív és fejlesztő játék újdonságaink között keresni ajándékot, ha nem tudjuk, hogy a megajándékozandó gyermeknek milyen játékai vannak, hiszen ezek az új, 2020 -as játékok nagy valószínűséggel nem találhatóak meg még minden gyerekek polcain. 

 
 Játékkategóriák --- Játék webáruházunkban megtalálható több mint másfél ezer képességfejlesztő, kreatív játék és fejlesztő eszköz a játékok, eszközök típusa szerint kategorizálva. Itt tudsz úgy keresni, hogy pl. a strandra szeretnél valami klassz, új játékot, akkor be tudsz menni a Strandjátékok kategóriába, ahova hatalmas termékkínálatunkból azokat válogattuk össze neked, amiket a strandon tudsz használni.

Életkorszerinti kreatív és készségfejlesztő játékok --- Hány éves gyereknek keresel kreatív vagy készségfejlesztő játékot? Bébi játékot keresel, vagy óvodásoknak való fejlesztő játékot, netán iskola előkészítő játékot, esetleg iskolás gyereknek, tininek, vagy magatoknak felnőtt társasjátékot? Mi segítünk a választásban! Játék webáruházunk játékait a különböző korosztályok szerint is csoportosítottuk, hogy könnyen kiválaszthasd a Nektek leginkább megfelelő játékot!

Márkák --- Van egy konkrét márka, amit kedvelsz, és azokból a termékekből szeretnél vásárolni, akkor a Márkák kategóriában kezdj keresgélni. Kreatív játékaink, készségfejlesztő eszközeink, iskolai és óvodai kellékeinket márka szerint csoportosítva böngészhetőek játék webshopunkban.

  Csomagajánlatok --- Akciós játékcsomagokat állítottunk össze a legjobb, legkeresettebb játékokból életkorok, játéktípusok szerint. Ajánljuk azoknak, akik nagyon szeretnének igazi kincsekre lelni, a gyermeknek a legjobb játékokat kiválasztani, de nem tudnak  több ezer játékot átnézni, és válogatni.
 

Intézményeknek kategória --- Az alábbi termékcsoportokat az iskolák, óvodák és bölcsődék igényei alapján válogattuk össze. Népszerű logikai és készségfejlesztő játékok, társasjátékok és gyerekjárművek mellett

óvodai és iskolai bútorok széles választéka is megtalálható webshopunkban. Az oktatási intézmények számára szóló információkat egy külön menüpontba rendeztük, ahol a tanárok, óvópedagógusok és intézményvezetők többek között az intézményi kedvezményekről, az óvodák és iskolák által leggyakrabban választott termékekről tájékozódhatnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy játék webáruházunkat már több mint 100  iskola, óvoda és bölcsőde választotta.

 

Játéktár --- Letölthető játékötletek, videós játékbemutatók, rejtvények, internetes játékok gyűjteménye.

 

Ha beléptél a kategóriába, akkor bal kéz felől további szűrőket tudsz beállítani, amik még tovább könnyítik, gyorsítják keresésedet.

Milyen korosztálynak keresel játékot? --- Kérlek vedd figyelembe, hogy játékaink besorolásánál egy adott életkor csoportot tudunk csak bejelölni, így ha mondjuk egy játék jó 3-4 évesnek és 5-7 éveseknek is csak egy játék kategóriába tudjuk besorolni. Ilyenkor a 3-4 éves életkorba tesszük a játékot. Kérlek a választott életkor alatti életkort is fusd át, a fent

említett probléma miatt. Sajnos ezek a mi korlátaink, dolgozunk rajta, de addig is a keresésénél ezt vedd figyelembe kérlek. 

Egy jó tanács - Érdemes a felső sorban kiválasztani az életkor szerinti szűrést, mert ha a  fenti ÉLETKOR SZERINT szűrőt választod, pontosabban rá tudsz szűrni a játékokra, ha életkor szerint szeretnél keresni!

Kategóriák ---

Adott játékokon belül, ha van egy konrkét elképzelésed, hogy milyen típusú játékot szeretnél, itt tudod beállítani.

NEM --- Fiúnak vagy lánynak szeretnél vásárolni, itt tudod kiválasztani.

GYÁRTÓ --- Ha tudod melyik cég termékét szeretnéd megvásárolni, akkor rá tudsz szűrni ebben a kategóriában.

ÁR --- Ha nem tudod körülbelül mennyi pénzt szánnál ajándékra, akkor ezt is be tudod állítani.

Mindegyik kategóriánál igyekeztük az elejére egy rövid összefoglalót készíteni számodra, hogy egyértelmű legyen, hogy mit is találsz ott. Ha fenti két szűrőn kívül találsz még egy segítséget minden kategórián belül!Alapvetően, alapértelmezettre van állítva miden kategóriánál, de át tudod állítani, hogy A-Z-ig, vagy Z-A-ig legyenek sorrendbe rakva NÉV vagy GYÁRTÓ szerint, növekvő vagy csökkenő ár szerint, de megnézheted értékelés vagy elérhetőség szerint is termékeinket.

Ha nem tudsz dönteni, akkor szeretnénk figyelmedbe ajánlani ajándékutalványunkat.

Választhatsz továbbá többféle címletben is. Itt tudod megnézni őket: ajándék utalvány.

Az erről készült videónkat itt tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=734RyqXbPiY