Crayon rocks

A Crayon Rocks zsírkréta Barbara Lee amerikai gyógypedagógus hiánypótló ötlete. Munkája során rengeteg írási nehézséggel küzdő gyermekkel találkozott, és rájött hogy nem áll rendelkezésre olyan egyszerű eszköz, amely segítené az írási készség, és a finommotoros mozgás fejlődését játékos formában. Ekkor alkotta meg a megfelelő formájú zsírkrétát, ami a gyerekeket a helyes fogásra ösztönzi.

Alakja ugyanis nem teszi lehetővé, hogy a gyermek helytelen fogással használja azt.

Görgess lejjeb és nézz szét Crayon Rocks termékeink között!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Tekintsd meg teljes kínálatunkat Játékkategóriáink között vagy válaszd ki a megfelelő fejlesztőjátékot!

A finommotorika fejlesztést már a gyermek korai életszakaszában bölcsődés, és óvodás korban érdemes elkezdeni, a gyermek korának megfelelő eszközökkel, játékokkal.

A Crayon Rock zsírkréták egy amerikai gyógypedagógusnő ötlete alapján valósultak meg. Munkája során sok olyan gyermekkel találkozott akinek nehézséget okozott az írás elsajátítása. Ekkor jött rá, hogy gyakorlatilag nem áll rendelkezésére olyan eszköz ami az ezekkel a gyerekekkel történő foglalkozás során segítené a munkáját, és a kicsik eszköztartásán javítana. Így megalkotta a Crayon Rocks-ot, ami alakjánál fogva a helyes tartásra ösztönzi a gyerekeket rajzolás közben. Ez a helyes tartás pedig, hogy a hüvelykujját, valamint a mutató és középső ujját használja, háromujjú markolatban. A zsírkréták olyanok mint a kis kövek. Alakja nem teszi lehetővé hogy helytelen vagy a rosszul berögzött módon használja a gyerek. A finommotorika fejlesztése és az íráskészség kialakítása során ez a zsírkréta nagyon hasznos eszköznek bizonyult. Tanulási zavarokkal küzdő gyermekek tesztelték a zsírkrétákat, és a visszajelzések alapján az eredmény nagyon pozitív lett.

 

A Játékliget webáruház már több száz fejlesztőjátékot kínál, és ez a kínálat folyamatosan bővül. Termékeink között ezért éppúgy megtalálhatóak az újdonságok, mint a régebbi termékek.

Vásárlóinkat igyekszünk segíteni a megfelelő játék kiválasztásában is, ezért fejlesztőjátékainkat külön kategóriába gyűjtve is megtalálod, hogy biztos a megfelelőt válaszd.

Fejlesztőjáték, fejlesztő eszköz kínálatukban többek között megtalálhatók a következő kategóriák:

Karácsony, születésnap, névnap, gyermeknap? A bébijátékoktól az óvodás korosztályon át, a kisiskolásoknak, kamaszoknak, és még a felnőtteknek is találsz megfelelő ajándékot. Kínálatunkat szűrhetsz korosztályra, nemre, árra, téma szerint, de akár kedvenc mesehősre, fejlesztési területre is.

Ilyen egyszerű nálunk a választás!

Webáruházunk egész évben a segítségedre lesz a legjobb ajándékok, és legnagyobb meglepetések kiválasztásában!


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább