A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kártya: Szorzás

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8521
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 26.

A kártyalapok 110 szorzási feladatot tartalmaznak a 0x0-tól a 12x12-ig. Minden kártyalap felső részén kis méretben megtalálható a lap másik felén lévő feladat eredménye. Szorzás kártya, szorzási műveletek gyakorlásához, gyermekek részére. A doboz tartalma: 55 db szorzókártya, 1 db útmutató

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kártyalapok 110 szorzási feladatot tartalmaznak a 0x0-tól a 12x12-ig. Minden kártyalap felső részén kis méretben megtalálható a lap másik felén lévő feladat eredménye.

Néhány ötlet a gyakorláshoz:

1. Felmutatunk egy lapot a gyermeknek, és a feladat megoldását várjuk tőle behatárolt időn belül.

2. Kiválaszthatunk speciálisan egy számot, például a 3-ast. Vegyük külön azokat a lapokat, amelyeken a 3-as szám a szorzója vagy szorzandója a műveletnek, és csak ezekkel gyakoroltassuk a szorzást! Egy másik alkalommal például az 5-ös szám lesz a jellemző, amivel a szorzásokat gyakoroljuk.

3. Összekeverhetjük a különböző matematikai feladatokat tartalmazó kártyákat (pl. összeadás, osztás, kivonás stb.), és azokból húzhatnak és oldhatnak meg feladatokat a gyerekek.

Még számtalan feladatvariáció lehetséges. Az előzőekben csak néhány lehetőséget vázoltunk fel.

Mindig akkor gyakoroljunk, ha a gyermek nem fáradt! Sohase büntessük tanulással!

A matematika elsajátítása nem minden gyermeknél feszültségmentes folyamat. Az Ön türelme és pozitív hozzáállása könnyed, játékos matematikatanulást eredményezhet.

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Kártya: Szorzás” elnevezéssel listázott kártyajáték oldalára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: kártyajátékok, kártya játékok, oktató játék, gyerekjátékok, oktató játékok, oktatójátékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: tanulós játékok, készségfejlesztő játékok, játékkártya, játék, gyermekjátékok, tanulós játék, készségfejlesztő játék. A fenti kártyajáték többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Kártyajátékok” kategóriában és a „Márkák > FKP Toys ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték között lehet válogatni. A kártyajáték címkére kattintva például több mint 236 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Kártya: Szorzás termék mellett legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Kártya: Osztás » Kivonás – Kártya » Összeadás – Kártya » Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték » UEFA Euro 2020 – Gumilabda 23 cm (Ajándék) » Kártya: Összeadás – Kivonás (háromszög) » Kártya: Szorzás – Osztás (háromszög) » Számolós társasjáték – Djeco Eduludo 1,2,3 » Mit gondolsz? 2. – Analógia – Figyelem, emlékezet, gondolkodás, és beszédfejlesztő játék » Mit gondolsz? 1. – Figyelem-, emlékezet-, gondolkodás és beszédfejlesztő játék.