A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kártya: Szorzás

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8521
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 05.

A kártyalapok 110 szorzási feladatot tartalmaznak a 0x0-tól a 12x12-ig. Minden kártyalap felső részén kis méretben megtalálható a lap másik felén lévő feladat eredménye. Szorzás kártya, szorzási műveletek gyakorlásához, gyermekek részére. A doboz tartalma: 55 db szorzókártya, 1 db útmutató

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kártyalapok 110 szorzási feladatot tartalmaznak a 0x0-tól a 12x12-ig. Minden kártyalap felső részén kis méretben megtalálható a lap másik felén lévő feladat eredménye.

Néhány ötlet a gyakorláshoz:

1. Felmutatunk egy lapot a gyermeknek, és a feladat megoldását várjuk tőle behatárolt időn belül.

2. Kiválaszthatunk speciálisan egy számot, például a 3-ast. Vegyük külön azokat a lapokat, amelyeken a 3-as szám a szorzója vagy szorzandója a műveletnek, és csak ezekkel gyakoroltassuk a szorzást! Egy másik alkalommal például az 5-ös szám lesz a jellemző, amivel a szorzásokat gyakoroljuk.

3. Összekeverhetjük a különböző matematikai feladatokat tartalmazó kártyákat (pl. összeadás, osztás, kivonás stb.), és azokból húzhatnak és oldhatnak meg feladatokat a gyerekek.

Még számtalan feladatvariáció lehetséges. Az előzőekben csak néhány lehetőséget vázoltunk fel.

Mindig akkor gyakoroljunk, ha a gyermek nem fáradt! Sohase büntessük tanulással!

A matematika elsajátítása nem minden gyermeknél feszültségmentes folyamat. Az Ön türelme és pozitív hozzáállása könnyed, játékos matematikatanulást eredményezhet.

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Kártya: Szorzás” névvel listázott kártyajáték oldalára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: képességfejlesztő játékok, játékok, képességfejlesztő játék, játék, kártyajátékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékkártyák, gyermekjáték, oktató játékok, oktatójátékok, oktató játék, kártya játék, kártya játékok. A fenti kártyajáték többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában és az „Intézményeknek > Matematikai fejlesztés” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kártyajáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.