5 (2 vélemény)

Kajacsata (Snack Attack) Családi társasjáték

Nincs raktáron

Forgass, párosíts és spájzolj!
Egy jó társasjátékra vágysz? Tedd a Kajacsatát az asztalra, és szolgálj fel egy lendületes, párosító, kajakoronggyűjtő játékot, mely minden korosztályt egy asztalhoz ültet. A nagysikerű Zingo játék megbolondított változata. Szórakoztató,vidám, odafigyelést igénylő családi társasjáték.
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 4 éves kortól 99 éves korig.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 769 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az alsó tagozatosok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ötletek ünnepekra kilencéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Kajacsata (Snack Attack) Családi társasjáték” névvel listázott társasjáték oldalára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: társas játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, iskolás társas, képességfejlesztő játékok, kvízjátékok, társasjátékok iskolásoknak, társasok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék, játékok, társas, gyermekjátékok, iskolás társasjátékok, iskolás társasok, kvíz játék. A fenti termék többek között az „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek” elnevezésű kategóriában, „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű kategóriában és a ,,Márkák > Thinkfun"  nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 920 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.