A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akciós Jáva építőjáték csomag – Az összes Jáva építőjáték egy csomagban

Ár:
55.710 Ft
55.380 Ft
Kedvezmény: 1%
Cikkszám: 868
Gyártó: Jáva
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 554
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Fantasztikus 3 dimenziós építőjáték!
Építs a tervrajz vagy a fantáziád szerint!
Részleteket lásd lent.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Elkészíthetők belőle a mellékleten látható tárgyak: autó, torony, híd, repülő, hinta, teherautó, utánfutó, villamos, vonat, talicska, motor, munkagépek, ember... A gyermekek kreativitását aktivizáló elemekből különböző szerkezetek is építhetők.A Jáva építőjátékkészlet az összes Jáva-készletet (1-9.) tartalmazza összesen 5000 darab elemet tartalmaz. A Jáva termékcsalád elemei egymással összeilleszthetőek.

 


 

  
 


 

Gyártó Jáva
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Műanyag építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, finommotorikát, kreativitást, kézügyességet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Akciós Jáva építőjáték csomag – Az összes Jáva építőjáték egy csomagban” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, konstrukciós játékok, játékcsomagok, játék, akciós játékcsomag, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, építőjátékok, műanyag építős játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: műanyag építős játékok, gyerekjátékok, akciós játékok, építős játékok, játékok, építőjátékok műanyagból, készségfejlesztő játékok, akciós játékcsomagok, gyermekjátékok, konstruáló játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Építőjátékok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 652 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.