A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért épp a Játékliget?

Miért épp a Játékliget?


Játékliget – nosztalgia és szakértelem a weben is 


Régi idők játékboltját idézi a Játékliget, ahol a távolságra való tekintet nélkül is olyan vásárolni, mintha a helyi kisboltban járnánk, ahol ismerősként köszöntenek.
Kérdezhetünk, tanácsot kérhetünk és igazi minőségi, tartós, több generációt is kiszolgáló darabokra lelhetünk. Ha neked is fontos a szakértelem és hogy gyermeked játékait szeretettel csomagolják, ismerd meg a Játékligetet!

Csupa szív és hozzáértés 

A mai napig élénken él bennem az akkor egyetlen közeli játékbolt kirakatának emléke, ami előtt naponta elsétáltunk óvodába menet.
Jól ismertünk az ott dolgozó eladókat, ők pedig pontosan tudták, hogy melyik karácsonyra és születésnapra mit szeretnék.

Ez az ismerős melegség fogja el az ajkai üzletbe betérőket is, az eladók sok család gyermekeit látják felcseperedni és követik az életkorral változó játékigényeket.
Ötleteket adnak, vagy fejlesztő játékot javasolnak az olykor tanácstalan szülőknek.

Személyes és online figyelem

A gondoskodást és odafigyelést azonban nemcsak a helyi lakosok és a közelben élők élvezhetik, az ország bármely pontjáról rendelhetünk a Játékliget kínálatából és az üzletben dolgozók a távolból is segítik az érdeklődőket.
A blogban megjelenő cikkek hetente bővülnek, mindig segítve a szeretve nevelni igyekvő szülőket tanácsokkal, ötletekkel. Konkrét kérdéseinkre telefonon vagy chaten is gyorsan válaszokat kaphatunk.
Segítenek a gyermek életkorának megfelelő játékot megtalálni, de akkor is fordulhatunk hozzájuk, ha valamilyen speciális területen fejlesztő játékra van szükségünk.

Szeretettel csomagolva

A webshopon keresztül vásárlóknak a személyes jelenlét hiányát a szeretettel összekészített csomagba rejtett apró üzenetekkel próbálják meg pótolni. Igyekeznek vásárlóikhoz közelebb hozni a csomagjaikat összekészítő munkatársaikat, így a csomagokba elhelyeznek egy kis kedves lapocskát a nevükkel. De arra is van lehetőség, hogy rajtuk keresztül ajándékozzuk meg szeretteinket.
Kérésünkre a csomagokhoz kedves üzeneteket - pl. Boldog szülinapot! Puszil téged Bogi keresztanyu! - mellékelnek a megajándékozottnak, ezzel segítve, hogy a távolból is meg tudjuk lepni a gyerekeket.


Ahol a vásárlók is alakítják a kínálatot


Jelenleg is több tízezer minőségi terméket tartalmazó kínálatukat folyamatosan bővítik, akár a tudatosan gondolkodó vásárlóiktól érkező visszajelzések alapján is. 
Sokszor előfordul, hogy a szülők hívják fel a figyelmet egy-egy külföldön látott játékra, aminek igyekeznek utána járni. Ha az adott termék illik a profilba és megoldható a beszerzése, felveszik a külföldi gyártókkal is a kapcsolatot.
Emellett azonban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a magyar gyártók kreatív fejlesztő eszközeinek megismertetését, népszerűsítését segítsék. Ezek mindig bekerülnek a kínálatba.
 

Saját fejlesztésű játékok

Szakértelmüket mi sem bizonyítja jobban, hogy több saját fejlesztésű játékuk is elérhető kínálatukban, amit pedagógus, gyógypedagógus szakemberek segítségével állítottak össze.
A hitelességét pedig a több ezer eladott darabszám és a rengeteg pozitív visszajelzés igazolja. Munkájuk a pedagógusok közt is elismert, nagyon sok óvoda, iskola vásárol tőlük, az elégedett és lelkes pedagógusok pedig ajánlják is a Játékligetet a szülőknek.


Összehozza a családot

A Játékliget kiemeltem támogatja az együtt játszást, fontos, hogy a játék ne csak a gyerekek elméjét csiszolja, hanem lehetőleg az egész család számára önfeledt perceket szerezzen.
E célt szolgálja többek közt a kínálatukban megtalálható számtalan társasjáték, szerepjáték, a honlapjukon megtalálható játékötleteket tartalmazó videók is.
A közös játék táplálja a gyermek önbizalmát és erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot. A szülő számára pedig lehetővé teszi, hogy gyermekszemmel tapasztalja meg újra a világot, kreativitásra ösztönöz, és lehetővé teszi, hogy új ötleteket szabadítson fel.
A sok nevetéssel, beszélgetéssel és a játék általi fejlődéssel együtt töltött idő emléke felbecsülhetetlen értékű. A közös játékkal töltött családi estékből életre szóló hagyományt teremthetünk.

 

 

Képek forrása:

1. Sale photo created by serhii_bobyk - www.freepik.com
2. Sale photo created by serhii_bobyk - www.freepik.com
3. Gift photo created by drobotdean - www.freepik.com